spot_img
vineri, aprilie 26, 2024
AcasăSportScandal imens de la terenuri pe axa FC Botoșani- DSPSA »» „Vrem...

Scandal imens de la terenuri pe axa FC Botoșani- DSPSA »» „Vrem să fim respectați! E inadmisibil ce se întâmplă!” (Video)

Atacuri fără precedent ai liderilor FC Botoșani la adresa celor de la Direcția Servicii Publice Sport și Agrement Botoșani (DSPSA).

Căpitanul echipei, Andrei Burcă și liderul apărării, George Miron, au avut astăzi la conferința de presă premergătoare duelului pe care gruparea locală îl va susține duminică de la ora 17:30 la Mediaș cu Gaz Metan un atac dur la adresa DSPSA, cea care are în adminsitrare terenurile de la „Mecanex” și „Victoria” pe care FC Botoșani se antrenează.

Jucătorii au dezvăluit că terenuruile nu sunt udate, întreținute și practicabile, motiv pentru care nu își pot desfășura în condiții optime ședintele de pregătire. Ba mai mult jucătorii susțin că de multe ori au găsit și pietre pe teren și primul gând pe care îl au înainte de a începe antrenamentul este să se roage să iasă teferi de pe teren.

„De patru ani, de când sunt la această echipă, niciodată terenurile nu au fost așa, în acest hal. Nu căutăm scuze dar efectiv e inadmisibl ce se întâmplă aici în oraș. Practic nu avem un teren. Păi, din moment ce găsim și pietre pe teren ce să mai vorbim? Mergem și nu ne putem face antrenamentele. Avem antrenamente specifice și nu le putem duce la capăt pentru că terenul e beton”, a tunat Geroge Miron.

 

La fel de acid în declarații a fost și căpitanul FC Botoșani, Andrei Burcă. Acesta a dezvăluit că la antrenamentul de ieri trei jucători au ieșit accidentați de pe teren iar goalkeeperul Eduard Pap era să-și rupă piciorul și a spus că jucătorii nu pot fi la 100% de frica accidentărilor.

„Terenul este ca un asfalt. Ieri s-au accidentat trei jucători la antrenamente. Nu cătuăm scuze dar vă invit să vedeți cum ne pregătim. Când vii la antrenament și nu poți da 100% pentru că ți-e frică să nu te accidentezi, cum poți să ajuți echipa? Această situaație persistă de când am ratat play-off-ul. Nu am cerut nimic altceva decât minimum de decență, ca terenul să fie udat, să fie practicabil, să fim respectați pentru că încercăm să reprezentăăm cât mai biine acest oraș în fața țării”, a fost reacția dură a lui Andrei Burcă.

 

 

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
9.9 ° C
10 °
8.2 °
97 %
1.3kmh
100 %
vin
15 °
sâm
18 °
Dum
20 °
lun
20 °
mar
15 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

  Visul american poate fi trăit oriunde. Chiar dacă e mai mic şi mai gârbovit.

EDITORIAL

Schimbările „spectaculoase” în cadrul strategiilor electorale ale partidelor apărute pe ultima sută de metri sunt semne că, pe undeva, societatea dă semne de revenire...

EPIGRAMA ZILEI

Nu bârfesc, nu-s cârcotaș Dar vă spun, cunosc un domn De aicea din oraș Care-i treaz numai ... în somn ! Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...