spot_img
joi, aprilie 25, 2024
AcasăSportFCSB și Viitorul, victorii spectaculoase în ultimele meciuri ale etapei din play-off...

FCSB și Viitorul, victorii spectaculoase în ultimele meciuri ale etapei din play-off »» Aici ai rezultatele complete și clasamentul!

FCSB s-a impus cu 2-0 (0-0) pe „Național Arena” în fața formației Sepsi OSK Sf. Gheorghe în ultimul meci al play-off-ului rundei a IV-a a Ligii I și s-a apropiat la trei pucte de liderul CFR Cluj.

Elevii lui Mihai Teja l-au pedepsit pe Eugen Neagoe după declarațiile pe care acesta le-a făcut înaintea partidei, prin care a încercat să le insufle curaj fotbaliștilor săi. „Dacă nici pe FCSB nu batem, atunci pe cine?”, a fost declarația care a fost taxatăă aspru de „roș-albaștrii”, aceștisa impunându-se mai clar decât o arată scorul final. Gnohere (min.51-pen.) și Coman (min.59) au rezolvat ecuația meciului și au dat greutate derby-ului de duminică din Gruia.

FCSB a acumulat 34 de puncte, cu trei mai puține decât campioana CFR Cluj și cu un succes în meciul diret de duminică din „Gruia”, echipa pregătită de Mihai Teja ar egala la puncte campioana, cele două urmând a duce o luptă pe viață și pe moarte pentru titlu până la finalul sezonului.

Sepsi OSK Sf. Gheorghe rămâne fără victorie în play-off-ul Ligii I, formația lui Eugen Neagoe având 20 de puncte.

Victorie spectaculoasă pentru Viitorul la Giurgiu!

Viitorul Constanța a zdrobit Astra la Giurigu, scor 4-1, într-un meci contând pentru runda a IV-a a play-off-ul Ligii 1.

Cu toate că a mizat pe foarte mulți jucători care au prins minute puține în acest sezon competițional, echipa lui Gică Hagi s-a distrat la giurgiu cu Astra, deși Costel Enache a mizat pe toți „greii” în frunte cu Denis Alibec.

Fiul fostului internațional român, Ionel Ganea a semnat prima dublă în Liga 1 iar la finalul partidei i-a dedicat tatălui său reușitele.

Dubla lui Ganea (min.21, 70),Casap (min. 28) și Eric (min.60) au semnat umlința pentru astrali la Giurgiu, singurul gol al formației lui Costel Enache fiind semnat de Denis Alibec (min. 34).

În urma acestui rezultat, Viitorul Constanța și-a consolidat locul 4 în play-off și s-a apropiat cu 27 de puncte la trei lungimi de locul 3 pe care se află Universitatea Craiova.

De partea cealaltă, Astra a rămas pe locul 5 cu 21 de puncte, cu unul mai mult decât Sepsi OSK Sf. Gheorghe, formație care aseară a cedat cu 2-0 duelul de pe „Național Arena” cu FCSB.

Rezultate etapa a IV-a play-off Liga I

Univeritatea Craiova- CFR Cluj 0-0

Astra Girugiu- Viitorul Constanța 1-4

FCSB- Sepsi OSK Sf. Gheorghe 2-0

Clasament play-off Liga I

1 CFR Cluj- 37 pct.

2 FCSB- 34 pct.

3 Universitatea- 30 pct.

4 Viitorul- 26 pct.

5 Astra- 21 pct.

6 Sepsi- 20 pct.

 

Deja ai votat!
Botoșani
câțiva nori
8 ° C
11.6 °
7.8 °
91 %
0.6kmh
14 %
joi
18 °
vin
11 °
sâm
18 °
Dum
20 °
lun
14 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

E bine să conduci verde cu mașina electrică, dar nu strică să fii și prevăzător.

EDITORIAL

Nu am idee câtă lume cunoaște pilda cu broscuța surdă și, de aceea, pentru a fi sigur că voi fi înțeles așa cum trebuie...

EPIGRAMA ZILEI

Foaie verde și-o sipică, Badea are ... leafa mică Dar spune la orișicare Că eu am ... poșeta mare! -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...