six + nine =

A password will be e-mailed to you.

Liviu Ciobotariu, antrenorul principal al FC Botoșani a declarat că deși a fost obținută în extremis, victoria elevilor săi cu Hermanstadt a fost pe deplin meritată.

„Chiar dacă am înscris în minutul 90+3, victoria a fost meritată. Am controlat jocul, ne-am creat foarte multe situații de a marca și am practicat un joc bun. Am crezut până în ultimul minut și am meritat să câștigăm. Jocul m-a mulțumit. A fost foarte bun. Aveam nevoie de victorie pentru a ieși din blocaj. Felicit jucătorii pentru determinare și pentru că au crezut până în ultimul minut. Ne-am dat un restart, eram total blocați. Este o victorie de moral, care ne dă încredere pentru următoarele meciuri”, a declarat Liviu Ciobotariu.

 

Tehnicianul s-a referit și la declarația pe care Valeriu Iftime a avut-o în zilele premergătoare partidei și a spus că nu s-a gândit niciun moment că postul său ar fi fost în pericol.

„Nu știu dacă postul meu era în pericol. Când echipa nu merge și nu sunt rezultate, e clar că se poate pune în discuție așa ceva. Eu am un contract ferm. Nu depun armele și nu plec la greu. Dacă mi se va cere, vom discuta. Sunt clauze de reziliere și trebuie discutat. Nu se poate rupe așa ușor un contract”, a adăugat Liviu Ciobotariu.

 

Apreciază calitatea articolului

3 VOTURI - MEDIE: 3,00
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...