ten + six =

A password will be e-mailed to you.

Dumitru Brânză, cel mai vechi oficial al FC Botoșani, a fost protagonistul unui incident de neînchipuit în calitate oficială la partida dintre sateltiul echipei și Sănătatea Darabani meci care s-a disputat în Seria I a celui de-al treilea eșalon fotbalistic al țării, duelul fiind câștigat de formația lui Vespazian Colban cu scorul de 4-1.

La finalul jocului, în momentul în care a mers la sala de conferințe, Dumitru Brânză a constatat că geaca pe care a lăsat-o în locația menționată la încpeutul partidei, cu toate bunurile personale în ea, nu mai este de găsit. Deși a cerut ajutorul oficialilor dărăbăneni, care în mod normal sunt responsabili de ce se întâmplă atât înaintea partidei cât și în timpul jocului dar și la finalul meciului, Dumitru Brânză a fost luat peste picior plecând spre casă fără geaca în care se aflau bunurile personale pe care le deținea.

„Am fost pe toate stadioanele din România, am o viață în fotbal, dar niciodată nu am pățit așa ceva. Cel mai tare m-a deranjat faptul că m-au luat în derâdere și că nimeni nu a tratat serios această problemă. Din punctul meu de vedere e un gest incalificabil. Mai mult ca sigur vom afla cine l-a făcut pentru că voi face plângere, mă voi adresa organelor abilitate pentru că aveam bunuri personale în buzunarele de la geacă. Am rămas cu un gust amar mai ales pentru că delegatul lor, o persoană oficială a clubului se făcea că are treabă, că are de scris și nu s-a implicat deloc în a rezolva acest caz. Nu mi-am putut închipui că se poate întâmplamă așa ceva într-un cadru oficial. Nimeni nu a schițat niciun gest, nimeni nu a făcut nicio mișcare”, a declarat Dumitru Brânză.

Apreciază calitatea articolului

7 VOTURI - MEDIE: 4,43
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...