five × 1 =

A password will be e-mailed to you.

De la ora 18:00 la Chiajna a început duelul din runda a VIII-a a play-out-ului Ligii 1 Betano dintre Concordia și FC Botoșani.

Iată echipele de start:

Din minutul 9, Concordia Chiajna deschide scorul. Pap a respins în transversală trasorul lui Ivanovici, iar aflat pe fază, Moussa a reluat din doi metri mingea în plasa porții lui Pap.

Concordia Chiajna- FC Botoșani 1-0!

După primele 45 de minute de joc la Chiajna, Concordia conduce FC Botoșani cu 1-0. Cele mai mari ocazii ale FC Botoșani iau aparținut lui Cătălin Golofca, atacantul botoșănean fiind în două rânduri blocat de Râmniceanu.


La Chiajna s-a reluat partida dintre Concordia și FC Botoșani de la scorul de 1-0 pentru ilfoveni.

Goooooolllll!!!!!! Din minutul 64 scorul la Chiajna a devenit 1-1. Centrarea lui Patache a fost deviată în propria poartă de Meira. 

Concordia Chiajna- FC Botoșani 1-1.

În minutul 69 Chiajna preia din nou conducerea pe tabela de marcaj. A marcat Cadamuro care a reluat o centrare perfectă a lui Ivanovici după o lovitură liberă. 

Concordia Chiajna- FC Botoșani 2-1!

Gooooollll FC Botoșani!!! Centrarea lui Andrei Burcă din minutul 71 a fost reluată în plasă din cinci metri de Mihai Roman. 

Concordia Chiajna- FC Botoșani 2-2!


Duelul de la Chiajna dintre Concordia și FC Botoșani s-a terminat nedecis 2-2. În urma acestui rezultat FC Botoșani a acumulat 26 de puncte și se află pe locul 3 în timp ce Chiajna rămâne ultima în play-out cu 16 puncte.

Apreciază calitatea articolului

6 VOTURI - MEDIE: 4,17
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...