vineri, aprilie 19, 2024
AcasăSportFinal »» Concordia- FC Botoșani 2-2

Final »» Concordia- FC Botoșani 2-2

De la ora 18:00 la Chiajna a început duelul din runda a VIII-a a play-out-ului Ligii 1 Betano dintre Concordia și FC Botoșani.

Iată echipele de start:

Din minutul 9, Concordia Chiajna deschide scorul. Pap a respins în transversală trasorul lui Ivanovici, iar aflat pe fază, Moussa a reluat din doi metri mingea în plasa porții lui Pap.

Concordia Chiajna- FC Botoșani 1-0!

După primele 45 de minute de joc la Chiajna, Concordia conduce FC Botoșani cu 1-0. Cele mai mari ocazii ale FC Botoșani iau aparținut lui Cătălin Golofca, atacantul botoșănean fiind în două rânduri blocat de Râmniceanu.


La Chiajna s-a reluat partida dintre Concordia și FC Botoșani de la scorul de 1-0 pentru ilfoveni.

Goooooolllll!!!!!! Din minutul 64 scorul la Chiajna a devenit 1-1. Centrarea lui Patache a fost deviată în propria poartă de Meira. 

Concordia Chiajna- FC Botoșani 1-1.

În minutul 69 Chiajna preia din nou conducerea pe tabela de marcaj. A marcat Cadamuro care a reluat o centrare perfectă a lui Ivanovici după o lovitură liberă. 

Concordia Chiajna- FC Botoșani 2-1!

Gooooollll FC Botoșani!!! Centrarea lui Andrei Burcă din minutul 71 a fost reluată în plasă din cinci metri de Mihai Roman. 

Concordia Chiajna- FC Botoșani 2-2!


Duelul de la Chiajna dintre Concordia și FC Botoșani s-a terminat nedecis 2-2. În urma acestui rezultat FC Botoșani a acumulat 26 de puncte și se află pe locul 3 în timp ce Chiajna rămâne ultima în play-out cu 16 puncte.

Deja ai votat!
Botoșani
cer fragmentat
9.6 ° C
10.5 °
9.4 °
55 %
2.8kmh
62 %
vin
9 °
sâm
15 °
Dum
10 °
lun
12 °
mar
15 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Doina Federovici, de la începutul primăverii, când încă nu știa că anunțase cu patru ani înainte că nu va candida decât pentru un mandat.

EDITORIAL

Idioțenia cu armata obligatorie este o temă foarte dragă atât românașilor de rând, cât și politicienilor, iar în ultima vreme discuțiile pe marginea subiectului...

EPIGRAMA ZILEI

Contrar zicalei consacrate Eu aș descrie-o în alt mod: Are picioare scurte, poate Dar sigur e ... miriapod!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...