Turneu de tenis de masă de succes la Vorona cu participare internațională! (Galerie Foto)

0

La Vorona a avut loc turneul de tenis de masă din cicruitul Amatur dotat cu trofeul „Cupa Portas”.

La acest eveniment au participat 144 de iubitori ai ping-pong-ului din Moldova, Ucraina și România. Pe lângă jucătorii botoșăneni, prezenți în număr mare la acest eveniment, din țară au dat curs invitației de a fi prezenți la acest eveniment și jucători din Slobozia, Focșani, Iași, Bacău, Fălticeni, Suceava, Rădăuți, Piatra Neamț, Straja, Comănești, Putna, Pașcani și Vaslui.

Cei 144 de jucători prezenți la turneul de la Vorona au fost împărțiți pe patru categorii întrecându-se la „elite”, „open”, „avansați” și „începători”.

Organizatorul acestui turneului a fost omul de afaceri Gheorghe Portariuc, în timp ce de partea tehnică s-au ocupat Cornel Bălăucă și Sorin Corneanu.

„A fost un turneu foarte puternic, o medie a jucătorilor foarte ridicată. O parte din jucătorii de peste Prut reprezintă Moldova în competițiile internaționale, ceea ce arată calitatea lor și nivelul crescut al jocurilor. Ne bucură faptul că jucătorii botoșăneni au reușit să ocupe toate locurile de pe podiumul de la începători prin jucătorii Laurențiu Cervicescu, Dumitru Puiu, Sebastian Tocariu și Narcis Ștefan și am reușit să ocupăm un loc doi la categoria avansați prin jucătorul Costică Vieru”, a declarat Gheorghe Portariuc, organizatorul evenimentului.

Premiile concursului au constat în cupe, medalii și diplome,, iar jucătorii clasați pe podium la fiecare categorie au acumulat și puncte în clasamentul „Amatur”.

Clasamentul la cele patru categorii:

-categoria elite:

1 Veniamin Dubrovin- Moldova

2 Cosmin Hasna – Straja

3-4  Vlad Albu- Iași

3-4 Alexandru Enciu – Slobozia

-categoria open:

1 Cristian Polocoșer – Suceava

2 Valeria Vieru – Moldova

3-4 Macsim Moscalu – Moldova

3-4 Dorin Ticu – Bacău

categoria avansați:

1 Alexandru Patapi – Moldova

2 Costică Vieru-  Botoșani

3- 4 Dorin Dior – Iași

3-4 Gabriel Iacob – Iași

categoria începători:

1 Laurențiu Cervicescu-  Botoșani

2 Dumitru Puiu – Botoșani

3-4 Sebastian Tocariu – Botoșani

3-4 Narcis Ștefan- Botoșani

+0 -0
se încarcă...