spot_img
miercuri, aprilie 24, 2024
AcasăSportMaraton fotbalistic juvenil cu peste 600 de copii și meci de old-boys...

Maraton fotbalistic juvenil cu peste 600 de copii și meci de old-boys cu fostele glorii din Moldova la Botoșani organizat de AFC Junior!

În acest week-end, Botoșaniul va găzdui un turneu de fotbal juvenil la care vor  participa aproximativ 600 de copii, legitimați la peste 60 de cluburi din zona Moldovei, turneul fiind organizat de clubul Junior Botoșani.

Partidele se vor desfășura  la baza sportivă a Clubului Junior Botoșani și la terenurile sintetice de la Casa Tineretului.

Fostul mijlocaș al FC Botoșani,  Augustin Ivașcă, în prezent antrenor la AFC Junior, a declarat că la acest eveniment vor participa cluburi din Botoșani, Suceava, Iași, Neamț și Bacău, competiția fiind destinată copiilor născuți în 2008, 2011 și 2012.

Meciul de deschidere al turneului va avea loc vineri la ora 14.00 când AFC Junior Botoșani va întâlni o echipă din Iași, meciul jucându-se în baza sportivă a Clubului Junior Botoșani.

„Sper să fie o competiție cât mai frumosă și să se bucure copii de ea. Vor fi 60 de cluburi, 600 de copii din toată zona Moldovei, un adevărat maraton fotbalistic”, a declarat Augustin Ivașcă.

Fostul mijlocaș al FC Botoșani a precizat că, cu ocazia acestui eveniment va avea loc și un meci de old-boys între foștii jucători ai FC Botoșani din perioada în care evolua el, printre aceștia numărându-se Vespazian Colban, Alin Bejan, Alin Bordeanu și Vasile Prisacă și cei de la Piatra Neamț, Iași, Suceava și Bacău.

Meciul de old-boys va avea loc sâmbătă, în jurul orei 21.00. Printre invitați sunt foștii jucători Colban, Bejan, Prisacă, Giani Căpușă, Dănuț Munteanu, Ciprian Brighiu de la Iași, Florin Axinia de la Piatra Neamț”, a adăugat Augustin Ivașcă.

 

Deja ai votat!
Botoșani
cer fragmentat
19.5 ° C
19.6 °
18.9 °
54 %
3.7kmh
54 %
mie
17 °
joi
19 °
vin
9 °
sâm
18 °
Dum
21 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

E bine să conduci verde cu mașina electrică, dar nu strică să fii și prevăzător.

EDITORIAL

Nu am idee câtă lume cunoaște pilda cu broscuța surdă și, de aceea, pentru a fi sigur că voi fi înțeles așa cum trebuie...

EPIGRAMA ZILEI

Foaie verde și-o sipică, Badea are ... leafa mică Dar spune la orișicare Că eu am ... poșeta mare! -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...