two × two =

A password will be e-mailed to you.

Min. 90 : VICTORIE !!!
FC Botoşani s-a impus cu 1-0 în faţa Gaz Metan Mediaş, prin golul marcat de Rodriguez în finalul primei reprize, din penalty, şi a scăpat matematic de retrogradare.

Min 67: Gazul rămâne în 10
Fotbalistul medieşean Marius Constantin vede cartonașul ROȘU după un schimb de replici cu arbitrul asistent. Banca oaspeților a protestat vehement împotriva deciziei.

 

Min. 46: Pe Municipalul botoşănean s-a reluat partida dintre FC Botoşani şi Gaz Metan Mediaş. Repreiza a doua a început de la scorul de 1-0 pentru FC Botoşani.

 

Min. 45+1: Pauză pe „Municipal”. FC Botoşani – Gaz Metan Mediaş 1-0
Prima repriză s-a încheiat cu scandal. Edi Iordănescu, antrenorul celor de la Gaz Metan, a avut o ieșire nervoasă la adresa brigăzii de arbitraj. Tehnicianul a contestat penalty-ul ușor acordat pentru Botoșani.

Min. 43: GOL BOTOȘANI, 1-0! Fabbrini a obținut o lovitură de la 11 metrim după ce a fost faultat de Larie. Jonathan Rodriguez a transformat fără probleme.

Min 1: Pe Stadionul „Municipal” din Botoşani a început meciul dintre FC Botoşani şi Gaz Metan Mediaş.

Meciul, programat în etapa cu numărul 11 din play-out-ul Ligii I, se anunţă a fi unul disputat, ambele echipe dorind să-şi consolideze poziţia din clasament, oaspeţii fiind pe primul loc, cu 39 de puncte, iar gazdele pe trei, cu 32 de puncte.

Apreciază calitatea articolului

7 VOTURI - MEDIE: 4,86
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...