spot_img
miercuri, aprilie 24, 2024
AcasăSportFC Botoşani învinge Gaz Metan şi scapă de retrogradare

FC Botoşani învinge Gaz Metan şi scapă de retrogradare

Min. 90 : VICTORIE !!!
FC Botoşani s-a impus cu 1-0 în faţa Gaz Metan Mediaş, prin golul marcat de Rodriguez în finalul primei reprize, din penalty, şi a scăpat matematic de retrogradare.

Min 67: Gazul rămâne în 10
Fotbalistul medieşean Marius Constantin vede cartonașul ROȘU după un schimb de replici cu arbitrul asistent. Banca oaspeților a protestat vehement împotriva deciziei.

 

Min. 46: Pe Municipalul botoşănean s-a reluat partida dintre FC Botoşani şi Gaz Metan Mediaş. Repreiza a doua a început de la scorul de 1-0 pentru FC Botoşani.

 

Min. 45+1: Pauză pe „Municipal”. FC Botoşani – Gaz Metan Mediaş 1-0
Prima repriză s-a încheiat cu scandal. Edi Iordănescu, antrenorul celor de la Gaz Metan, a avut o ieșire nervoasă la adresa brigăzii de arbitraj. Tehnicianul a contestat penalty-ul ușor acordat pentru Botoșani.

Min. 43: GOL BOTOȘANI, 1-0! Fabbrini a obținut o lovitură de la 11 metrim după ce a fost faultat de Larie. Jonathan Rodriguez a transformat fără probleme.

Min 1: Pe Stadionul „Municipal” din Botoşani a început meciul dintre FC Botoşani şi Gaz Metan Mediaş.

Meciul, programat în etapa cu numărul 11 din play-out-ul Ligii I, se anunţă a fi unul disputat, ambele echipe dorind să-şi consolideze poziţia din clasament, oaspeţii fiind pe primul loc, cu 39 de puncte, iar gazdele pe trei, cu 32 de puncte.

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
9.4 ° C
9.4 °
8.6 °
94 %
2.7kmh
100 %
mie
19 °
joi
19 °
vin
11 °
sâm
18 °
Dum
20 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

E bine să conduci verde cu mașina electrică, dar nu strică să fii și prevăzător.

EDITORIAL

Ați auzit ce isprăvi a mai comis Marcelașul cel Viteaz în ultimele zile? Ar cam trebui. Nu de alta, dar românilor le place să...

EPIGRAMA ZILEI

Foaie verde și-o sipică, Badea are ... leafa mică Dar spune la orișicare Că eu am ... poșeta mare! -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...