6 + 3 =

A password will be e-mailed to you.

Liviu Ciobotariu, antrenorul principal al FC Botoșani, a declarat la conferința de presă premergătoare duelului de astăzi cu Gaz Metan Mediaș că se aștepată la un duel dificil cu liderul play-out-ului.

Cu toate acestea, „Ciobi” le-a trasat elevilor săi ca obiectiv victoria în acest meci.

„Ne așteaptă un joc important, un joc greu pentru că întâlnim echipa de pe prima poziție din play-out, o echipă cu jucători buni care nu este întâmplător că este pe prima poziție. Pentru noi este foarte important să reușim să ne revenim din punct de vedere fizic pentru că am avut o deplasare grea la Călărași. În al doilea rând trebuie să fim pregătiți mental pentru că este greu să treci în două zile de la o stare la alta, de la o stare de euforie și după care să te pregătești pentru un meci important, greu pentru noi, un meci al orgoliilor, ne dorim să câștigăm acest joc pentru că în două partide nu am reușit decât un meci egal acasă. Eu cred că suntem pe un drum bun, vreau să avem continuitate în jocul contra Mediașului. Avem ceva probleme de efectiv, sper să fiu inspirat în alegerea pe care o să o fac pentru că știți foarte bine că pe postul de atacant avem probleme, Mihai Roman este suspendat, Lorand Fulop este plecat să facă vizita medicală, nu mai este nici un secret că mi-am dat acordul să meargă la vizita medicală chiar dacă nu aveam soluții pentru jocul următor, m-am gândit în primul rând la el, este un băiat de calitate, un băiat deosebit, a avut evoluții foarte bune, merită să facă acest pas, m-am gândit că poate nu mai era la fel de motivat gândindu-se la viitoarea lui echipă, m-am gândit și la situația financiară. O să încerc să găsesc soluții, timpul nu este de partea mea însă sper să fiu inspirat să găsesc cea mai bună soluție în jocul cu Gaz Metan”, a declarat Liviu Ciobotarriu.

Partida dintre FC Botoșani și Gaz Metan Mediaș va avea loc astăzi de la ora 20:00 și va fi transmisă în direct de Digi Sport, Telekom Sport și Look.

Apreciază calitatea articolului

3 VOTURI - MEDIE: 3,67
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...