13 + 12 =

A password will be e-mailed to you.

Prezenți la conferința de presă premergătoare duelului cu Gaz Metan Mediaș, Enriko Papa și Marian Târșa au declarat că își doresc să-și ia revanța îîn fața ardelenilor.

Fotbaliștii nu au uitat remiza de pe„ Municipal” din finalul sezonului refgular, 1-1, rezultat care i-a costat prezența în play-off.

„Vom juca tare de tot. Ei ne-au spus stop la play-off. Ne vom lupta pentru fiecare minge și vom învinge! Vrem revanșa”, a declarat Papa.

La rândul său, Marian Târșa a spus că este pregătit să evolueze în acest meci în cazul în care i se va oferi șansa. Mijlocașul a spus că nu ar fi o surpriză dacă FC Botoșani ar câștiga acest meci.

„Cred că va fi un meci de care pe care. Ei vor să-și consolideze primul loc noi vrem să urcăm mai sus și cred că o să fie un meci interesant, frumos. Sunt șase puncte între noi și Dinamo, dacă o să batem acum și următorul meci cu Hermannstadt o să vină meciul direct cu Dinamo și cred că o să fie decisiv pentru locul doi în play-out. Eu sunt pregătit și pentru meciul următor și pentru sezonul viitor”, a declarat Marian Târșa.

Partida FC Botoșani- Gaz Metan Mediaș va avea loc astăzi de la ora 20:00 și va fi transmisă în direct de Digi Sport, Telekom Sport și Look.

Apreciază calitatea articolului

5 VOTURI - MEDIE: 4,20
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...