5 × 3 =

A password will be e-mailed to you.

Eșecul suferit de Concordia în runda a XII-a a play-out-ului Ligii 1 la Călărași, scor 2-0 cu Dunărea, a consfințit și retrogradarea din punct de vedere matematic a ilfovenilor în cel de-al dolea eșalon fotbalistic al țării.

Adrian Falub, antrenorul principal al Concordiei Chiajna, și-a asumat la finalul partidei de la Călărași această retrogradre și a spus că se simte vinovat în egală măsură cu elevii săi pentru acest eșec.

„E mare păcat pentru că îmi doream foarte mult, dar nu am ales bine în iarnă şi îmi asum. Nu e numai vina jucătorilor, e şi vina mea, eu am condus, eu am făcut selecţia, eu am condus echipa, eu am făcut-o, îmi asum responsabilitatea pentru tot ce s-a întâmplat atunci. Problema noastră nu a fost jocul şi nu a fost faptul că nu am marcat. Problema noastră a fost că am luat goluri. Şi azi cu o echipă care a ajuns la poartă din două outuri. A ajuns la poartă din două outuri. Nu pot să zic că ne-au dominat ca joc. Problema noastră e că nu am reuşit să închidem jocurile, am luat multe goluri. Când iei la fiecare meci 2 goluri înseamnă că nu meriţi să rămâi în Liga I”, a declarat Adrian  Falub, antrenorul principal al formației  Concordia Chiajna.

Apreciază calitatea articolului

EVALUAȚI ARTICOLUL -
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...