18 + 1 =

A password will be e-mailed to you.

Astra Girugiu și Viitorul Constanța se vor duela astăzi de la ora 20:00, pe stadionul „Ilie Oană” din Ploiești, cu trofeul Cupei României pe masă.

Miza pusă în joc în acest ultim act al competiției este imensă. Pe lângă șansa de a pune în vitrina clubului acest trofeu prețuos, cele două cluburi vor lupta și pentru banii puși în joc de Federația Română de Fotbal (FRF) în acest ultimo act, rețeta financiară fiind una care nu e deloc de neglijat. Astfell, formația care va reuși să câștige finala Cupei României va încasa 265.000 de euro în timp ce finalista va încasa 75.000 de euro.

Duelul de pe „Ilie Oană” din Ploiești este capital pentru viitorul giurgivenillor. După un play-off total ratat, pe care l-a terminat pe locul 5, echipa lui Costel Enache poate salva sezonul dacă își adjudecă Cupa, lucru care îi conferă și prezența în Europa League. În cazul în care Viitorul își va adjudeca trofeul, Universitatea Craiova va fi marea beneficiară de izbânda dobrogenilor și va merge de pe locul 4 pe care a terinat sezonul Ligii 1 în Europa League.

Finala Cupei României dintre Astra Giurgiu și Viitorul Constanța va începe la ora 20:00 și va fi transmisă în direct de Digi Sport, Telekom Sport și Look.

Apreciază calitatea articolului

2 VOTURI - MEDIE: 5,00
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...