spot_img
miercuri, aprilie 24, 2024
AcasăSportFlutur se implică la FC Botoșani: „Am fost catalizator în trecut și...

Flutur se implică la FC Botoșani: „Am fost catalizator în trecut și voi fi și acum. Cât de curând îi voi convoca pe Iftime și Șfaițer la discuții. Noi trebuie să avem ce-i mai bun, să avem crema!”

Cătălin Mugurel Flutur, primarul municipiului Botoșani a declarat public că își dorește să refacă tandemul Valeriu Iftime- Cornel Șfaițer la FC Botoșani și a promis suporterilor echipei că va face tot ce depinde de el ca acest lucru să se întâmple cât mai curând posibil.

Edilul municipiului a afirmat că în perioada imediat următoare îi va convoca pe Valeriu Iftime și Cornel Șfaițer la o întâlnire, arătând-se optimist că rezultatul acesteia va avea ca efect reîntoarcerea la FC Botoșani a lui Cornel Șfaițer.

„Mă gândesc să-i convoc la o întâlnire și cu siguranță o voi face cât de curnând pentru că trebuie să avem ce-i mai bun, să avem crema. De ce să plece cineva în altă parte și să nu dea ce are mai bun la FC Botoșani?! Am plecat împreună la un drum împreună cu domnii Valeriu Iftime și Cornel Șfaițer, într-un proiect care până la urmă a fost câștigător pentru că deja avem șapte ani de când suntem în Liga 1, asta pe lângă ceilalți șapte ani care ne-au trebuit înainte pentru a ajunge în prima ligă. Trebuie să ne gândim cu toții cine a pus umărul când a fost foarte greu. Când e un pic mai ușor, poate îți vin și alte idei. Eu cred că domnul Șfaițer prin experiența pe care o are acumulată în timp în ceea ce privește fotbalul, nu este numai un câștig ci și un catalizator pentru FC Botoșani. Cornel Șfaițer a făcut foarte mult pentru fotbalul botoșănean și mai are multe de oferit”, a declarat Cătășin Mugurel Flutur, primarul muncipiului Botoșani.

Edilul a dezvăluit că a reușit în trecut să-i determine atât pe Valeriu Iftime cât și pe Cornel Șfaițer să continue acest proiect deși ambii au dorit la un moment dat să renunțe la echipă.

„Eram într-o echipă la un moment dat și atunci când încercam să ducem echipa în prima ligă și ei au vrut la un moment dat să renunțe și unul și celălalt. Se întâmpla când eram în divizia B, când era foarte greu. Atunci am avut puterea să le spun că trebuie să facă front comun pentru a duce echipa în Liga 1 și au înțeles. Dacă atunci am fost un factor catalizator, pot fi și acum și voi face tot ce depinde de mine ca lucrurile să fie cât mai bune pentru FC Botoșani!”, a conchis Cătălin Mugurel Flutur.

Reacția edilului vine după ce Valeriu Iftime, finațatorul FC Botoșani, a lăsat să se înțeleagă la finele săptămânii trecute că și-ar dori colaborării cu Cornel Șfaițer din această vară.

„ Sper să mă lumineze Dumnezeu să găsesc o soluție în care să putem configura ceva. Mi-e dor să fiu într-o echipă cu Cornel cum a fost în trecut. Numai că s-au schimbat realitățile și ceea ce facem noi acum, trebuie să ne găsim locurile ca să fim eficienți. Echipa a funcționat, competențe se găsesc”, a declarat Valeriu Iftime.

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
9.4 ° C
9.4 °
8.6 °
94 %
2.7kmh
100 %
mie
19 °
joi
19 °
vin
11 °
sâm
18 °
Dum
20 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

  Asta înseamnă să te pregătești bine pentru programul rabla.

EDITORIAL

Ați auzit ce isprăvi a mai comis Marcelașul cel Viteaz în ultimele zile? Ar cam trebui. Nu de alta, dar românilor le place să...

EPIGRAMA ZILEI

Un termen interesant: Poate fi mașină nouă, Numele unui savant Sau ...  instrument de spart ouă! -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...