Gaz Metan s-a distrat cu lanterna în ultimul meci din play-out

0

Gaz Metan Mediaș și-a respectat statutul de favorită și s-a impus clar cu scorul de 3-1 (3-1) în ultimul meci al acestui sezon de play-out al Ligii 1 susținut în compania retrogradatei Concordia Chiajna.

Spectacolul la Mediaș a fost asigurat de Rondon. Viitorul atacant al campioanei CFR Cluj a marcat o „dublă” în primele șase minute ale partidei devenind astfel cel mai bun marcator al acestei ediții de play-out. Până la pauză, Caiado a ratat un penalty însă imediat Yazalde a dus scorul la 3-0 pentru ardeleni.

Până la pauzăă, Gorobsov a marcat pentru ilfoveni unul dintre cele mai frumaose goluri ale acestei ediții a Ligii 1 iar cele două formații au intrat la cabine cu scorul de 3-1.

Ardelenii s-au mulțumit să conserve rezultatul până la final, ilfovenii neavând forța de a mai puncta pe tabela de marcaj. S-a terminat 3-1 pentru Gaz Metan Mediaș, echipa lui Edii Iordănescu terminând sezonul cu trei victorii consecutive cu care a rueșit să câștige această ediție a play-out-ului Ligii 1 cu un total de 48 de puncte, cu patru mai multe decât FC botoșani, a doua clasată și cu cinci puncte peste Dinamo, care a terminat play-out-ulu pe locul 3.

De partea cealaltă, Concordia Chiajna  a terminat play-out-ul pe ultimul loc cu 19 puncte, ilfovenii retrogradând în Liga secundă.

+0 -0
se încarcă...