spot_img
joi, aprilie 25, 2024
AcasăSportFabio și Bucovina și-au aflat programul la Campionatul Regional Zona Nord-Est de...

Fabio și Bucovina și-au aflat programul la Campionatul Regional Zona Nord-Est de minifotbal »» Aici ai programul complet al competiției!

 

Campionatului Regional Zona Nord- Est, competiție care va fi găzduită în premieră de municipiu nostru și la care „Monitorul de Botoșani” este partener media și-a definitivat componența grupelor, fiind totodată stabilit și programul meciurilor.

Reprezentantele județului nostru, Fabio Botoșani și Bucovina Botoșani au fost repartizate în grupe de foc și vor avea o misiune infernală în încercarea de a se califica la turneul final de la Oradea.

La turneul care va debuta vineri la baza sportivă Junior Botoșani vor fi prezente 16 echipe din Neamț, Suceava, Bacău, Galați, Vrancea, Iași, Bistrița Năsăud, Mureș și Botoșani.

Primele două formații clasate în fiecare grupă se vor califica în faza sferturilor de finală a competiției. Tragerea la sorți a dueluri din sferturi este programată a se desfășura sâmbătă, 8 iunie de la ora 14:30 la Baza Sportivă Junior din municipiu. Echipele clasate pe locul 1 în grupe vor fi repartizate în urna 1 valorică în timp ce cele clasate pe locul 2 se vor afla în urna a doua valorică. Un aspect extrem de important este dat de faptul că echipele care au făcut parte din aceeași grupă nu se pot confrunta între ele și în sferturile de finală. Atât la meciurile din grupe cât și la cele din sferturile de finală, semifinale și finale se vor executa lovituri de departajare în cazul în care la finalul timpului regulamentar scorul va fi egal.

Sferturile de finală ale competiției sunt programate a se desfășura sâmbătă de la orele 19:00 și 20:00, fiind programate simultan câte două meciuri pe terenurile 1 și 2 de la Baza Sportivă Junior.

Semifinalele competiției vor avea loc duminică, 9 iunie de la ora 10:00 pe cele două terenuri în timp ce finala mică va avea loc de la ora 13:00 pe terenul de la Baza Sportivă Junior, acesta găzduind și finala mare de la ora 14.00.

Primele patru clasate la Campionatului Regional Zona Nord- Est se califică la turneul final de la Oradea care va avea loc luna viitoare.

Organizatorii evenimentului de la Botoșani sunt Federația Română de minifotbal și organizatorul Campionatului Județean de minifotbal Botoșani, Ilie Andrici. Acesta din urmă a anunțat că ședința tehnică acompetiției a fost programată pentru vineri, 7 iunie de la ora 10:00 la Baza Sportivă Junior, în aceași locație urmând a avea loc cu jumătate de oră mai devreme și o conferință de presă.

Campionatului Regional Zona Nord- Est va fi deschis cu duelurile din Grupa A de vineri 7 iunie de la ora 12:00 dintre Raal Bistrița- T3-4 Iași și CS Flux focșani- Colloseum Iași, programate a se desfășura pe terenuirle 1 și 2 din incinta Bazei Sportive Junior.                           

Componența grupelor la Campionatului Regional Zona Nord- Est:

Grupa A: Raal Bistrița, Flux Focșani, T3-4 Iași, Colosseum Iași

Grupa B: Ajax Galați ,Fabio Botoșani, Auto Driver Iași, Medisanis Pașcani

Grupa C: Decor Plus Iași ,Nova Vita Tg. Mureș, Bianco Neri Fratello Galați, Real Protaxi Bistrița

Grupa D: Golden Boys Bacău, Grant Elite Piatra Neamț, Extratereștii Bistrița, Bucovina Botoșani

 

Program meciuri Fabio Botoșani

vineri, 7 iunie 2019

ora 13:00 Fabio Botoșani- Medisanis Pașcani (teren 1)

ora 18:00 Fabio Botoșani- Auto Dreiver Iași (teren 1)

sâmbătă, 8 iunie 2019

ora 11:00 Ajax Galați- Fabio Botoșani (teren 1)

 

Program meciuri Bucovina Botoșani

vineri, 7 iunie 2019

ora 15:00 Grant Elite Piatra Neamț- Bucovina Botoșani (teren 2)

ora 20:00 Bucovina Botoșani- Golden Boys Bacău (teren 1)

sâmbătă, 8 iunie 2019

ora 13:00 Extratereștii Bistrița- Bucovina Botoșani (teren 1)

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
12.2 ° C
12.2 °
12.2 °
66 %
2.6kmh
100 %
joi
13 °
vin
15 °
sâm
18 °
Dum
19 °
lun
19 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

  Visul american poate fi trăit oriunde. Chiar dacă e mai mic şi mai gârbovit.

EDITORIAL

Schimbările „spectaculoase” în cadrul strategiilor electorale ale partidelor apărute pe ultima sută de metri sunt semne că, pe undeva, societatea dă semne de revenire...

EPIGRAMA ZILEI

Nu bârfesc, nu-s cârcotaș Dar vă spun, cunosc un domn De aicea din oraș Care-i treaz numai ... în somn ! Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...