seventeen − 14 =

A password will be e-mailed to you.

Bucovina Botoșani, cea de-a doua echipă care va reprezenta județul nostru la Campionatul Regional de minifotbal Zona Nord- Est care va debuta vineri la Baza Sportivă Junior, alături de Fabio Botoșani, are o poveste interesantă.

Înființată în urmă cu doi ani din dragostea pentru fotbal a băieților din carterul Bucovina, echipa îl are ca antrenor-jucător pe Ciprin Dobincă, jucător care și-a făcut junioratul la Steaua București și evoluează în prezent în campionatul județean al Ligii a IV-a la TransDor Tudora.
Alături de Dobincă și managerul echipei Lucian Muraru, care efectiv sunt „motorul” formației, din lotul Bucovinei fac parte și jucătorii Ionuț Cojocaru, Valeriu Apație, Vlad Amortoaie, Andrei Apatie, Ovidiu Aiacoboaie, Denis Pidvisischi, Iulian Vatamanu și Avădănei Robert.

„Calificarea noastră la acest turneu nu este deloc una întâmplătoare. Am fost îndreptățiți să ne calificăm având în vedere parcursul bun pe care l-am avut în campionatul județean recent încheiat pe care l-am terminat pe locul 2 și în care  am învins de două ori campioana Fabio și promitem să reprezentăm cu cinste județul. Echipa este formată din jucători ai cartierului Bucovina din Botoșani și ne bucurăm de susținerea prietenilor din carier. De altfel la fiecare meci pe care l-am disputat în campionat am fost însoțiți permanent de galerie, iar băieții noștri promită să facă spectacol și la acest turneu atât pe teren cât și în tribune!”, a declarat Lucian Muraru, managerul formației Bucovina Botoșani.

La Campionatul Regional de minifotbal Zona Nord- Est, competiție care va debuta vineri la Baza Sportivă Junior, „Monitorul de Botoșani” fiind partener media al turneului, Bucovina Botoșani a fost repartizată în grupa D alături de  Golden Boys Bacău, Grant Elite Piatra Neamț și Extratereștii Bistrița.

Program meciuri Bucovina Botoșani

vineri, 7 iunie 2019

ora 15:00 Grant Elite Piatra Neamț- Bucovina Botoșani (teren 2)

ora 20:00 Bucovina Botoșani- Golden Boys Bacău (teren 1)

sâmbătă, 8 iunie 2019

ora 13:00 Extratereștii Bistrița- Bucovina Botoșani (teren 1)

 

Apreciază calitatea articolului

3 VOTURI - MEDIE: 3,67
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...