spot_img
vineri, aprilie 26, 2024
AcasăSportSpectacol total în noapte la Botoșani în sferturile de finală ale Campionatului...

Spectacol total în noapte la Botoșani în sferturile de finală ale Campionatului de Minifotbal (Galerie Foto)»» Aici ai programul semifinalelor de duminică și echipele calificate din Zona Nord-Est la turneul final de la Oradea!

Campionatul Regional de Minifotbal, Zona Nord-Est, competiție organizată de Federația Română de Minifotbal în colaborare cu organizatorul local Ilie Andrici, și-a desemnat în această seară cele patru semifinaliste. Toate echipele din careul de ași al turneului Regional desfășurat la Baza Sportivă Junior din municipiu, la care „Monitorul de Botoșani” este partener media, și-au asigurat prezența la turneul final al Campionatului Național care va avea loc luna viitoare la Oradea.

Careu de ași de vis la Campionatul Regional!
Cele patru echipe sunt Nova-Vita Tg. Mureș, Bianco Nerri, Extratereștii Bistrița și Ajax Dulcissimo Galați.
Acestea și-au asigurat prezența în semifinale după următoarele rezultate din sferturi:

Rezultate sferturi de finală :
Nova Vita Tg Mureș-Fabio Botoșani 8-1
Raal Bistrița-Bianco Nerri Galați 2-3 (1-1, 1-2 d.pen.)
Extratereștrii Bistrița -Flux Focșani  2-0
Ajax Dulcissimo Galați-Golden Boys Bacău 4-3 (1-1, 3-2 d.pen.)

Băieții din Bucovina, sufletul Campionatului Regional!
De remarcat este că pe toată desfășurarea competiției, atmosfera în tribună a fost asigurată de fanii echipei Bucovina Botoșani, care în ciuda eliminării din faza grupelor a favoriților, au dat dovadă de un fair-play incredibil și au fost cei care au dat și tonulastăzi la meciul din sferturile de finală ale colegilor de la Fabio în duelul pierdut cu mureșenii.
Fanii celor de la Bucovina au stat la Baza Sportivă Junior până la ultimul fluier al ultimului sfert de finală arătând că știu să aprecieze valoarea ceor din teren, mai ales că printre cei care au evoluat în ultimul meci s-a aflat și Hăisan, fostul goalkeeper al formației FC Vaslui.

Semifinale echilibrate la Baza Sportivă Junior
Semifinalele de la Campionatul Regional de Minifotbal, Zona Nord-Est, competiție organizată de Federația Română de Minifotbal în colaborare cu organizatorul local Ilie Andrici se anunță a fi extrem de disputate.

Program semifinale Campionatul Regional de Minifotbal Zona Nord-Est
ora 09:30 Extratereștrii Bistrița- Bianco Nerri Galați
ora 10:30 Nova Vita Tg Mureș- Ajax Dulcissimo Galați

Finala pentru desemnarea locurilor 3-4 se va disputa de la ora 13:00, ea fiind urmată de finala pentru desemnarea Campioanei Regionale Zona Nord-Est, duelul fiind programat la ora 14.00. De la ora 15:00 este programată festivitatea de premiere.

 

 

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
9.9 ° C
10 °
8.2 °
97 %
1.3kmh
100 %
vin
15 °
sâm
18 °
Dum
20 °
lun
20 °
mar
15 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

  Visul american poate fi trăit oriunde. Chiar dacă e mai mic şi mai gârbovit.

EDITORIAL

Schimbările „spectaculoase” în cadrul strategiilor electorale ale partidelor apărute pe ultima sută de metri sunt semne că, pe undeva, societatea dă semne de revenire...

EPIGRAMA ZILEI

Nu bârfesc, nu-s cârcotaș Dar vă spun, cunosc un domn De aicea din oraș Care-i treaz numai ... în somn ! Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...