16 − 11 =

A password will be e-mailed to you.

Campionatul Regional de Minifotbal, Zona Nord-Est, competiție organizată de Federația Română de Minifotbal în colaborare cu organizatorul local Ilie Andrici, și-a desemnat în această seară cele patru semifinaliste. Toate echipele din careul de ași al turneului Regional desfășurat la Baza Sportivă Junior din municipiu, la care „Monitorul de Botoșani” este partener media, și-au asigurat prezența la turneul final al Campionatului Național care va avea loc luna viitoare la Oradea.

Careu de ași de vis la Campionatul Regional!
Cele patru echipe sunt Nova-Vita Tg. Mureș, Bianco Nerri, Extratereștii Bistrița și Ajax Dulcissimo Galați.
Acestea și-au asigurat prezența în semifinale după următoarele rezultate din sferturi:

Rezultate sferturi de finală :
Nova Vita Tg Mureș-Fabio Botoșani 8-1
Raal Bistrița-Bianco Nerri Galați 2-3 (1-1, 1-2 d.pen.)
Extratereștrii Bistrița -Flux Focșani  2-0
Ajax Dulcissimo Galați-Golden Boys Bacău 4-3 (1-1, 3-2 d.pen.)

Băieții din Bucovina, sufletul Campionatului Regional!
De remarcat este că pe toată desfășurarea competiției, atmosfera în tribună a fost asigurată de fanii echipei Bucovina Botoșani, care în ciuda eliminării din faza grupelor a favoriților, au dat dovadă de un fair-play incredibil și au fost cei care au dat și tonulastăzi la meciul din sferturile de finală ale colegilor de la Fabio în duelul pierdut cu mureșenii.
Fanii celor de la Bucovina au stat la Baza Sportivă Junior până la ultimul fluier al ultimului sfert de finală arătând că știu să aprecieze valoarea ceor din teren, mai ales că printre cei care au evoluat în ultimul meci s-a aflat și Hăisan, fostul goalkeeper al formației FC Vaslui.

Semifinale echilibrate la Baza Sportivă Junior
Semifinalele de la Campionatul Regional de Minifotbal, Zona Nord-Est, competiție organizată de Federația Română de Minifotbal în colaborare cu organizatorul local Ilie Andrici se anunță a fi extrem de disputate.

Program semifinale Campionatul Regional de Minifotbal Zona Nord-Est
ora 09:30 Extratereștrii Bistrița- Bianco Nerri Galați
ora 10:30 Nova Vita Tg Mureș- Ajax Dulcissimo Galați

Finala pentru desemnarea locurilor 3-4 se va disputa de la ora 13:00, ea fiind urmată de finala pentru desemnarea Campioanei Regionale Zona Nord-Est, duelul fiind programat la ora 14.00. De la ora 15:00 este programată festivitatea de premiere.

 

 

Apreciază calitatea articolului

1 VOTURI - MEDIE: 5,00
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...