spot_img
marți, aprilie 23, 2024
AcasăSportMaratonul de minifotbal de la Botoșani a fost câștigat de Nova Vita...

Maratonul de minifotbal de la Botoșani a fost câștigat de Nova Vita Tg. Mureș! (Video+Foto)

Campionatul Regional de Minifotbal, Zona Nord-Est, competiție organizată de Federația Română de Minifotbal în colaborare cu organizatorul local Ilie Andrici, la care „Monitorul de Botoșani” a fost partener media și-a desemnat câștigătoarea.

Câștigătoarea eidției din acest an a turneului găzduit de Baza Sportivă Junior a fost Nova Vita Tg. Mureș,

formație care a trecut în ultimul act de formația fostului fotbalist al Gloriei Bistrița Sergiu Costin, Extratereștriii Bistrița, la loviturile de departajare, scor 7-6, după ce la finele timpului regulamentar, scorul a fost 0-0.

Sergiu Costin, marele învins al turneului de la Botoșani!

Fostul jucător al Gloriei Bistrița, Sergiu Costin, „sufletul” formației Exratereștrii Bistrița, echipă care a cedat la penalry-uri finala cu Nova- Vita Tg. Mureș, a ținut să-i laude pe botoșăneni de felul în care au organizat acest  Campionat Regional și a spus că speră ca echipa sa, care s-a abonat la locul doi, fiind și vicecampioana națională en-titre, să se revanșeze la turneul final de la Oradea de luna viitoare.

„Văd că ne-am aboonat la locul doi. Vom încerca să ne revanțăm cu vârf i îndesat la turneul național de la Oradea. Suntem vicecampioni naționali și cine știe, poate odată și odată vom sparge și noi gheața! Perfect ar fi să facem acest lucru la Oradea. Țin să felicit botoșănenii pentru atașamentul pe care îl au față de minifotbaal și pe cei care s-au implicat în buna desfășurare a acestui eveniment. A fost un real succes și vom reveni cu plăcere la Botoșani”, a declarat Sergiu Costin.

În semifinale cele două finaliste au trecut cu același scor, 1-0 de echipele gălățene prezente la turneul zonal de la Botoșani, Bianco Nerri respectiv Ajax Dulcissimo.

În războiul gălățean din finala pentru locul 3 câștig de cauză au avut cei de la Ajax Dulcissimo care au trecut cu 2-0 de rivalii de la Binaco Nerri.

De remaract ar fi că toate cele patru echipe calificare în careul de ași al Campionatului turneului Regional desfășurat la Baza Sportivă Junior din municipiu, Nova-Vita Tg. Mureș, Bianco Nerri, Extratereștii Bistrița și Ajax Dulcissimo Galați s-au claificat la turneul final al Campionatului Național de minifotbal care va avea loc luna viitoare la Oradea.

La ediția din acest an a Campionatului Regional de minifotbal, Zona Nord-Est au partiicpat 16 echipe acestea fiind Raal Bistrița, Flux Focșani, T3-4 Iași, Colosseum Iași, Ajax Galați ,Fabio Botoșani, Auto Driver Iași, Medisanis Pașcani, Decor Plus Iași ,Nova Vita Tg. Mureș, Bianco Neri Fratello Galați, Real Protaxi Bistrița, Golden Boys Bacău, Grant Elite Piatra Neamț, Extratereștii Bistrița și Bucovina Botoșani. A fost pentru prima oară când Federația Română de Minifotbal a atribuit Botoșaniului în organizare acest Campioant Regional.

Rezultate sferturi de finală :

Nova Vita Tg Mureș-Fabio Botoșani 8-1

Raal Bistrița-Bianco Nerri Galați 2-3 (1-1, 1-2 d.pen.)

Extratereștrii Bistrița -Flux Focșani  2-0

Ajax Dulcissimo Galați-Golden Boys Bacău 4-3 (1-1, 3-2 d.pen.)

Rezultate semifinale:

Extratereștrii Bistrița– Bianco Nerri Galați 1-0

Nova Vita Tg Mureș– Ajax Dulcissimo Galați 1-0

Finala locurile 3-4

Bianco Nerri Galați- Ajax Dulcissimo Galați 0-2

Finala locurile 1-2

Extratereștrii Bistrița- Nova Vita Tg Mureș 0-0 (6-7 d.pen.)

Fabio eliminată în sferturi de campioană!

Campioana județului, Fabio Botoșani a fost eliminată de Nova Vita Tg. Mureș de la Campionatul de minifotbal Regional Zona Nord-Est în faza sferturilor de finală ratând astfel șansa de a se califica la turneul final de la Oradea de luna viitoare.

După un început mai bun al celor de la Fabio, Eduard Sandu transformând un penalty, Nova Vita Tg Mureș a pus treptat stăpânire pe joc și a reușit până la pauză să întoarcă rezultatul conducând cu scorul de 3-1.Repriza a doua a aparținut în totalitate mureșenilor care au mai punctat de cinci ori în poarta botoșănenilor, partida terminându-se cu scorul de 8-1.

„A fost un turneu reușit. În grupe am reușit să facem trei meciuri bune și cu  puțin mai multă atenție am fi terminat neînvinți în grupă și am fi mers în sfeeturi de pe primul loc condiție în care aveam și un adevrssar mai ușor în sferturi pentru că evitam câștigătoarele grupelor. Nu a fost să fie însă iar în sferturi am picat cu una dintre favoritele la titlu. Victoria mureșenilor a fost una meritată și îi felicit pe această cale. Pentru noi este prima dată când trecem de faza grupelor la Campionatul Regional și este o performanță faptul că am atins sferturile de finală. Este un rezultat care pe viitor ne obligă să ne autodepășim. Îi felicit pe băieți pentru ce au realizat la acest turneu”, a declarat Octavian Faier, managerul formației Fabio Botoșani.

Rezultate meciuri Fabio Botoșani

Fabio Botoșani- Medisanis Pașcani 5-4 (1-1, 4-3)

Fabio Botoșani- Auto Dreiver Iași 8-0

Ajax Galați- Fabio Botoșani 3-0

Fabio Botoșani- Nova Vita Tg. Mureș 1-8

Bucovina a primit premiul fair-play din partea organizatorilor!

Băieții din Bucovina, au fost de departe „sufletul” Campionatului de la Botoșani. Chiar dacă nu a reușit să treacă de faza grupelor la Campionatului Regional de minifotbal Zona Nord-Est, terminând pe locul trei cu o victorie și două înfrângeri, componenții vicecampionei județului nostru la minifotbal, Bucovina Botoșani, s-au declarat încântați de experiența pe care au avut-o, fiind pentru prima oară când echipa cartierului Bucovina a reușit să fie prezentă la un turneu de o asemenea avengură.

„A fost o experiența frumoasă. Am încercat să obținem mai mult dar diferența de valoare și-a spus cuvântul. Mulțumim tuturor celor care au fost alături de noi, în special galeriei și promitem ca și pe viitor să fim printre cei care vor reprezenta județul la asemenea competiții”, a declarat Ciprian Dobincă, căpitanul echipei Bucovina.

De remarcat ar fi că pe toată desfășurarea competiției, atmosfera în tribună a fost asigurată de fanii echipei Bucovina Botoșani, care în ciuda eliminării din faza grupelor a favoriților, au dat dovadă de un fair-play incredibil și au fost cei care au dat și tonul chiar și la meciul din sferturile de finală ale colegilor de la Fabio în duelul pierdut din păcate de aceștia cu mureșenii.

Fanii celor de la Bucovina au stat la Baza Sportivă Junior până la ultimul fluier al ultimului sfert de finală dar au fost prezenți masiv și la finalele competiției, momentul de la festivitatea de premiere când au primit premiul fair-play fiind aplaudat la scenă deschisă de toți cei prezenți la eveniment.

Rezultate meciuri Bucovina Botoșani

Grant Elite Piatra Neamț- Bucovina Botoșani 3-7

Bucovina Botoșani- Golden Boys Bacău 3-4

Extratereștii Bistrița- Bucovina Botoșani 5-0

 

dav
dav
dav
dav
dav
dav
dav
dav
dav
dav
dav
dav
dav
dav
dav
dav
dav
dav
dav
dav
dav
dav
dav
dav
dav
dav
dav
dav
dav
dav
dav
dav
dav
dav
dav
dav
dav
dav
dav
dav
dav
dav
dav
dav
dav
dav
dav
dav
dav
dav
dav
dav
dav
dav

 

 

 

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
15 ° C
15 °
10.5 °
59 %
3.6kmh
97 %
mar
14 °
mie
19 °
joi
17 °
vin
16 °
sâm
19 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

  Asta înseamnă să te pregătești bine pentru programul rabla.

EDITORIAL

Ați auzit ce isprăvi a mai comis Marcelașul cel Viteaz în ultimele zile? Ar cam trebui. Nu de alta, dar românilor le place să...

EPIGRAMA ZILEI

Un termen interesant: Poate fi mașină nouă, Numele unui savant Sau ...  instrument de spart ouă! -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...