8 + three =

A password will be e-mailed to you.

Costel Enache, antrenorul care a lăsat FC Botoşani pentru Astra Giurgiu, a fost dat afară de către temperamentalul patron al echipei de pe malul Dunării, Ioan Niculae, după ce a ratat Cupa României şi clasarea pe un loc care să permită participarea în preliminariile Ligii Europa.

Am pus punct colaborării cu Astra. O experienţă interesantă, cu un bilanţ pe linie sportivă pe care-l consider bun: locul 5 şi finala de Cupa a României disputată. Ce va urma? Încă nu stiu, dar sper ca în curând să vă pot da detalii”, a scris Costel Enache pe pagina sa oficială de Facebook.

Clubul nostru s-a despărţit de Costel Enache, căruia îi mulţumim pentru întreaga activitate şi îi dorim mult succes în viitoarea sa carieră”, se arată în comunicatul clubului giurgiuvean, în care se anunţă şi numirea lui Dan Alexa la cârma echipei: „Dan Alexa este noul antrenor al echipei noastre… Mult succes pe banca echipei noastre, Dan Alexa!”. Acesta a condus alături de staff-ul său tehnic, format din Costel Ilie, George Alexandru Neagu şi Ionuţ Boşneag, primul antrenament al Astrei Giurgiu după reunirea lotului, programat pe Stadionul „Astra” din Ploieşti.

Dan Alexa a condus-o ultima oară pe Dunărea Călăraşi, timp de două sezoane. După promovarea în prima ligă, echipa celui poreclit „Chirurgul” a retrogradat în eşalonul secund. Acesta mai are în palmares două retrogradări din Liga I, cu Poli Timişoara şi ASA Târgu Mureş. În cariera sa a mai antrenat Rapid şi Concordia Chiajna.

Costel Enache, pe lângă FC Botoşani şi Astra Giurgiu, a mai antrenat Ceahlăul Piatra Neamţ, CSMS Iaşi şi naţionala României U19.

Apreciază calitatea articolului

3 VOTURI - MEDIE: 3,67
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...