nine − 5 =

A password will be e-mailed to you.

UPDATE: Minutul 90: România marchează în ultimul minut al timpului regulamentar. Intrat pe teren de câteva secunde, Adrian Petre, atacantul lui Esbjerg fB, înscrie pentru o victorie uriaşă

 

UPDATE: Din minutul 67, România conduce cu 3-1, graţie reuşitei lui Tudor Băluţă

 

„Tricolorii mici” au făcut o primă repriză bună în meciul de debut de la Euro 2019 în faţa Croaţiei şi au intrat la pauză în avantaj, scor 2-1.

România U21 a deschis scorul dintr-un penalty, după o decizie venită în urma intervenției arbitrajului video (VAR).

În minutul 10 al partidei, atacantul George Pușcaș a deviat mingea în mâna lui Filip Benković, iar arbitrul scoțian Bobby Madden a cerut să vadă reluarea pe ecranul VAR. Centralul s-a întors de la marginea terenului și a dictat lovitură de la 11 metri. Tot George Pușcaș a fost cel care a și marcat în minutul 11. A fost prima fază de gol VAR în care a fost implicată o echipă din România.

Trei minute mai târziu, România înscrie din nou. George Pușcaș a sărit într-un duel cu portarul Croației, care a ieşit greșit, iar atacantul nostru a trimis cu capul spre poartă. Fundașii croați au respins de pe linia porții, iar Ianis Hagi a introdus mingea în plasă. Brigada de arbitri a apelat din nou la VAR pentru a stabili dacă mingea trimisă de Puşcaş a trecut sau nu linia porţii. Până la urmă s-a decis că nu, iar golul a fost trecut în dreptul lui Hagi jr.

Avantajul „tricolorilor mici” a durat doar patru minute, vedeta croată Nikola Vlašić, legitimată la ŢSKA Moscova, interceptând o pasă greșită a lui Ianis Hagi și l-a învins pe Ionuț Radu cu un șut din afara careului. Scorul a devenit 2-1 şi a rămas aşa până la pauză, chiar dacă naţionala croată s-a năpustit spre poarta lui Ionuţ Radu şi a avut o posesie de aproape 60%. Cu toate acestea, cele mai mari ocazii, uriaşe chiar, au aparţinut românilor, care, pe contraatac, au risipit şanse importante prin Andrei Ivan şi Denis Man.

Apreciază calitatea articolului

3 VOTURI - MEDIE: 5,00
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...