1 × 3 =

A password will be e-mailed to you.

Campioana judeţului Botoşani, Viitorul Albești, a ratat promovarea în Liga a III-a după ce a terminat la egalitate, 1-1, meciul retur al barajului cu CSM Bacău. În meciul tur, acum o săptămână, Viitorul Albeşti a pierdut cu 5-0, la Bacău.

Viitorul Albeşti a câştigat pentru al doilea an consecutiv campionatul în judeţul Botoşani. La fel ca anul trecut, Viitorul Albeşti a întâlnit la barajul pentru promovare campioana judeţului Bacău. Campioana județului nostru a pierdut barajul deși a întâlnit o echipă formată doar din tineri jucători. „Am avut mare încredere în aceşti copii încă de când s-a înfiinţat această echipă a CSM Bacău. Am plecat din Liga a V-a, aşa cum au plecat echipe mari (Steaua, Rapid) şi am avut rezultate în fiecare an, anul trecut reuşind să obţinem locul IV pe ţară (juniori). A fost un campionat greu, cu echipe puternice, dar am reuşit să ne impunem şi să demonstrăm că suntem cei mai buni”, a declarat antrenorul Gheorghe Penoff, pentru pagina oficială de Facebook a formaţiei din Bacău.

Pe lângă campioana județului Bacău și-au mai asigurat prezența în Liga a III-a alte 20 de echipe. Marea perdantă este campioana Bucureştiului, Carmen, învingătoarea Stelei, cea care la baraj nu a putut trece de reprezentanta judeţului Călăraşi, Mostiştea Ulmu. În tur, la Ulmu, a fost 3-3, iar în retur, Mostiştea a câştigat la Bucureşti cu 2-1, producând surpriza.

Echipele care au promovat în Liga a III-a

CSM Bacău (BC)

Ozana Târgu Neamţ (NT)

Huşana Huşi (VS) *)

Unirea Mirşid (SJ)

CSM Satu Mare (SM)

CSC Sânmartin (BH)

Viitorul Şelimbăr (SB)

Stăruinţa Zagon (CV)

CSM Târgu Mureş (MS)

Fortuna Becicherecu Mic (TM)

Progresul Pecica (AR)

Gilortul Târgu Cărbuneşti (GJ)

Viitorul Dăeşti (VL)

Tractorul Cetate (DJ)

CSM Slatina (OT)

Mostiştea Ulmu (CL)

Recolta Gheorghe Doja (IL)

CS Blejoi (PH)

ACS Universitatea Dunărea de Jos Galaţi (GL)

Viitorul Ianca (BR)

Poseidon Limanu-2 Mai (CT)

*) calificată la „masa verde”

Apreciază calitatea articolului

EVALUAȚI ARTICOLUL -
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...