5 − 2 =

A password will be e-mailed to you.

CFR Cluj și Viitorul Constanța vor deschide astăzi oficial sezonul fotbalistic în România. Campioana și câștigătoarea Cupei României se vor duela de la ora 20:00 pe stadionul „Ilie Oană” din Ploiești pentru Supercupa României.

Câștigarea trofeului ar reprezenta o premieră pentru trupa „Regelui”. În schimb, pentru ardeleni ar fi al patrulea trofeu după cele cucerite în 2009, 2010, 2018, echipa din Gruia fiind și finalistă în 2012 și 2016.

Duelul va fi interesant și prin prisma confurntării dintre cei doi tehnicieni, Dan Petrescu și gică Hagi. Buni prieteni de foarte multă vreme, cei doi foști internaționali promit să uite de amiciția lor preț de 90 de minute. De altfel, mai în glumă mai în serios, „Regele” a declarat că „abia aşteaptă să-l bată pe Dan Petrescu odată, să-l vadă supărat”. De cealaltă parte, „Bursucul” admite că este cu gândul și la meciul dificil din Kazahstan.

„ Noi suntem prieteni, suntem și vom fi mereu. În momentul în care jucăm, nu mai suntem prieteni, dar înainte și după meci, da. Clar, îmi doresc să câștig, el la fel, să vedem cine va reuși!”, a declarat Dan Petrescu, antrenorul principal al campioanei.

Duelul pentru Supercupa României dintre CFR Cluj și Viitorul Constanța va avea loc astăzi de la ora 20:00, partida de pe „Ilie Oană” din Ploiești fiind transmisă în direct de Digi Sport, Telekom Sport și Look Tv.

Apreciază calitatea articolului

EVALUAȚI ARTICOLUL -
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...