two − 2 =

A password will be e-mailed to you.

Eugen Ţurcanu, directorul Direcţia Servicii Publice, Sport şi Agrement Botoşani, care are în administrare şi Sala Polivalentă „Elisabeta Lipă” a anunţat în cadrul şedinţei Comisiei judeţene de acţiune împotriva violenţei în sport că echipa de handbal a oraşului s-a reactivat, urmând să participe în competiţiile oficiale. „Vreau să vă informez, în dublă calitate şi de director al Bazelor Sportive, că am văzut la finanţările nerambursabile pe anul acesta, că clubul de handbal iar s-a reactivat şi vom avea în următorul trimestru şi activităţi de handbal, în continuare. Echipa nu moare, aşadar comisia noastră va avea activitate, că vin şi acolo mai mulţi spectatori”, a declarat Eugen Ţurcanu.
CSM Botoşani va disputa un amical împotriva formaţiei Steaua Bucureşti. Meciul va avea loc pe data 28 august la Sala Polivalentă din Botoşani şi va avea loc în cadrul evenimentului „Prietenii Handbalului”.

Steaua Bucureşti este cea mai titrata echipa de handbal masculin din România şi a câştigat de 35 de ori Campionatul României şi de 10 ori Cupa României. De asemenea, Steaua are în palmares două trofee Liga Campionilor, dar şi Cupa Cupelor.
În sezonul recent încheiat, Steaua a terminat pe poziţia a 6-a.

Apreciază calitatea articolului

5 VOTURI - MEDIE: 4,40
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...