6 − 6 =

A password will be e-mailed to you.

Antrenorul cu portarii al satelitului FC Botoşani, Vasile Prisacă, a dat curs ofertei pe care Foresta Suceava i-a făcut-o şi l-a urmat pe Vespazian Colban la gruparea de pe „Areni”.

Cei doi tehnicieni botoşăneni au fost prezentaţi ieri oficial la reunirea lotului formaţiei sucevene care a demarat pregătirile în vederea noului sezon competiţional al Ligii a III-a, unul în care Colban şi Prisacă vor avea ca obiectiv promovarea în Liga a II-a.

Aşa cum a spus şi Colbi, este o nouă provocare şi avem convingerea că vom rueşi să ne atingem obiectivul. Suceava merită mai mult în plan fotbalistic şi sunt convins că vom reuşi să promovăm în liga secundă. Decizia de a-l urma pe Colbi la Suceava am luat-o abia duminică. Nu a fost o decizie uşoară însă am convingerea că am făcut alegerea bună. Le mulţumesc celor de la FC Botoşani pentru înţelegere”, a declarat Vasile Prisacă.

Pe 13 iulie forestierii au programat un joc şcoală, pe 20 iulie vor disputa un joc test în compania grupării Aerostar Bacău, iar pe 27 iulie va juca la Suceava cu Sporting Juniorul Vaslui.

Între 31 iulie şi 10 august formaţia antrenată de Vespazian Colban va efectua un stagiu de pregătire centralizată la Pojorâta, urmând ca în acest interval, pe 3 şi 9 august, să susţină două jocuri amicale cu FC II Botoşani şi Aerostar Bacău.

Pe data de 14 august, Foresta va juca primul meci oficial al sezonului, în Cupa României, iar pe 17 august, cu o săptămână înaintea startului ediţiei de campionat 2019-2020 a Ligii a III-a, va disputa un ultim joc test împotriva Ştiinţei Miroslava.

Apreciază calitatea articolului

5 VOTURI - MEDIE: 5,00
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...