eight + 17 =

A password will be e-mailed to you.

Sala de badminton a Clubului Sportiv (CS) Botoșani a găzduit recent cea de-a  XI-a ediție a Campionatului Județean de tenis de masă.

Competiția organizată de Asociația Județeană de Tenis de Masă Botoșani a reunit la start 32 de jucători. De la acest eveniment a lipsit campionul de anul trecut, Alexandru Aga. În absența acestuia, turneul a fost dominat de foștii campioni județeni aflați la start, Ciprian Onufrei, Alin Vâlcu, George Epure și Cătălin Duceac.

Campionul județean din urmă cu doi ani, Alin Vâlcu a fost la un pas de a fi eliminat în optimile de finală a turneului de către juniorul Călin Pușcașu, acesta fiind revelația ediției din acest an a campionatului județean.

Alin Vâlcu s-a impus în acest duel cu mari emoții, scor 3-2 într-un final dramatic, dar mai apoi a câștigat în semifinale în fața lui Ciprian Onufrei, scor 3-1 și a lui George Epure, pe care l-a învins în ultimul act al turneului cu scorul de 3-0.

Medalia de bronz a revenit fostului dublu campion județean Ciprian Onufrei care s-a impus în fața lui Cătălin Duceac cu scorul de 3-2.

„Nivelul valoric la turneul din acest an a fost unul foarte ridicat. Am asistat la partide de excepție și cu siguranță vom avea un „top 16” în toamna acestui an foarte interesant. După cum bine știți, primii 16 clasați la campionatul județean pariticipă la finalul competiției la top 16”, a declarat Volodea Ivan, președintele AJTM Botoșani.

Clasament Campionat Județean Botoșani – iulie 2019

1 Alin Vâlcu

2  George Epure

3 Ciprian Onufrei

4 Cătălin Duceac

5 -8 Marius Chiriac

5-8 Marian Gagea

5-8 Sorin Corneanu

5-8 Rareș Halip

9-16 Călin Pușcașu

9-16 Alexandru Grosu

9-16 Laurențiu Cervicescu

9-16 Augustin Miță

9-16 Rareș Havris

9-16 Cristian Lupu

9-16 Silviu Constantinică

9-16 Costică Vieru

 

Apreciază calitatea articolului

EVALUAȚI ARTICOLUL -
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...