3 × 4 =

A password will be e-mailed to you.

Campioana României, CFR Cluj, pare a nu se regăsi pe acest început de sezon.
După ce în week-end-ul trecut a cedat în duelul din Supercupa României cu scorul de 10 duelul de pe „Ilie Oană” din Ploiești cu deținătoarea Cupei României, Viitorul Constanța, scor 1-0, în urmă cu puțin timp în manșa tur a primului tur preliminar al Champions League, ardelenii au cedat duelul din deplasare cu FC Astana la limită, scor 1-0 (0-0).
Unicul gol al confruntării a fost marcat de către Postnikov în urma unui corner în minutul 68.
CFR Cluj a avut marile ocazii ale partidei, ratate prin Culio și Omrani însă finalul de meci a aparținut în totalitate gazdelor, Arlauskis reușind să limiteze proporțiile scorului și să facă ca această calificare să se decidă săptămâna viitoare în „Gruia”.

De notat ar fi că învingătoarea acestei duble manșe din primul tur prleiminar al Champions League va întââlni în turul următor al competiției formația Maccabi Tel Aviv.

Până la partida din manșa retur de miecuri 17 iulie din „Gruia” cu FC Astana în care va încerca să întoarcă rezultatul pentru a se califica în turul doi al Champions League, CFR Cluj va evolua sâmbătă în Liga 1 pe teren propriu în prima etaapă a noului sezon împotriva celor de la Poli Iași.

Apreciază calitatea articolului

1 VOTURI - MEDIE: 5,00
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...