spot_img
joi, aprilie 25, 2024
AcasăSportRegal de ping-pong dominat de botoșăneni!

Regal de ping-pong dominat de botoșăneni!

La Sala Clubului Sportiv Ardex din municipiu a avut loc o nouă ediție a „Cupei de Vară” la ping-pong.

Competiția a reunit la start numai puțin de 51 de iubitori ai tenisului de masă din județele Moldovei, nivelul întrecerii fiind unul ridicat din punct de vedere valoric.

Cum era de așteptat, botoșănenii au dominat copios întrecerea organziată de Clubul Sportiv Ardex reușind să cucerească numai puțin de șase din cele nouă medalii puse în joc.

„Vreau să felicit toți participanții care au dat curs invitației de a fi prezenți la această ediție a Cupei de Vară și în special sportivilor din Botoșani care au fost la înălțime. Am asistat la meciuri foarte viu disputate, nivelul compeitției fiind unul foarte ridicat din punct de vedere valoric. Ping-pong-ul botoșănean este pe drumul cel bun. Pe viitor ne dorim să organizăm cât mai multe competiții de acest gen iar participarea să fie și mai mare”, a declarat Doru Viorel Popescu, președintele CS Ardex Botoșani, organizatorul acestui eveniment.

Categoria „elite-open” a revenit campionului en-titre al județului Alin Vâlcu, acesta fiind urmat de multiplul campion județean Ciprian Onufrei, podiumul la această categorie fiind completat de ieșeanul Vlad Albu.

La categoria „avansați” primele două locuri au revenit tot botoșănenilor prin  Costică Vieru și  Marian Gagea, cei doi fiind urmați în clasament de sucevenul Ionuț Văculișteanu.

Animată a fost și întrecerea destinată categoriei „începători”, unde botoșănenii au avut din nou un cuvânt greu de spus Liviu Alexandru terminând pe prima treaptă a podiumului, fiind secondat de Radu Aluculeasă, de asemenea din Botoșani. Locul trei și implicit medalia de bronz i-a revenit lui Narcis Grușcă din Gura Humorului.

Ca un amănunt aș evidenția prestația fantastică a puștiului Andrei Tibarna din Iași, care efectiv a fost revelația concursului la categoria începători. Deși are doar 8 ani, a pus mari probleme celor mai în vârstă și a rueșit într-un final să se claseze pe locul 5, unul mai mult decât frumos și merituos dacă ținem cont de vârsta sa”, a conchis Doru Viorel Popescu, președintele CS Ardex Botoșani.

 

Deja ai votat!
Botoșani
nori împrăștiați
5.8 ° C
10.6 °
5.6 °
95 %
1.1kmh
35 %
joi
18 °
vin
11 °
sâm
18 °
Dum
20 °
lun
20 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

  Visul american poate fi trăit oriunde. Chiar dacă e mai mic şi mai gârbovit.

EDITORIAL

Schimbările „spectaculoase” în cadrul strategiilor electorale ale partidelor apărute pe ultima sută de metri sunt semne că, pe undeva, societatea dă semne de revenire...

EPIGRAMA ZILEI

Nu bârfesc, nu-s cârcotaș Dar vă spun, cunosc un domn De aicea din oraș Care-i treaz numai ... în somn ! Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...