spot_img
joi, aprilie 25, 2024
AcasăSportBotoșăneanul Mihai Bordeianu a pus gând rău campioanei Scoției în Champions League!

Botoșăneanul Mihai Bordeianu a pus gând rău campioanei Scoției în Champions League!

Campioana României CFR Cluj, cu foștii jucători ai FC Botoșani, Mihai Bordeianu și Andrei Burcă anunțați titulari, va primi miercuri de la ora 21:00 în Gruia în prima manșă a turului III preliminar al Champions League vizita campioanei Scoției, Celtic Glasgow.

După ce în tururlie anterioare preliminare le-a eliminat pe Astana si Maccabi Tel Aviv, echipa lui Dan Petrescu abordează cu mult optimism și încredere dubla cu Celtic și speră să producă surpriza având în vedere că pe hârtie pornește cu șansa a doua la calificare.

Botoșăneanul Mihai Bordeianu, unul dintre cei mai constanți jucători ai campioanei în Champions League, a declarat că din punctul său de vedere nu este imposibil ca CFR Cluj să treacă de Celtic.

„Pentru mine va fi cel mai important meci al carierei, n-am mai jucat genul acesta de meciuri. Ştiu că va fi greu, dar avem încredere că putem trece mai departe. Celtic nu joacă precum celelalte două echipe pe care le-am eliminat, Astana şi Maccabi, mult mai tehnice şi mai puţin agresive. Ştim absolut totul despre ce fac cei de la Celtic. Aștept un stadion plin miercuri, de la tur la tur au fost mai mulţi, avem nevoie de încurajările lor, sunt sigur că putem face un meci bun. Auzim încurajările fanilor, sunt zgomotoşi, e un sentiment aparte, fanii ne dau putere, ne fac să ne simţim fotbalişti”, a declarat Mihai Bordeianu.

Pentru acest duel Dan Petrescu are efectivul complet și va putea astfel alinia cel mai bun 11 de care dispune. În schimb, Neil Lennon, antrenorul princpal al celor de la Celtic nu se va putea baza pe serviciile jucătorilor Bayo, Eboue, Rogic și Tierney. Pe teren propriu, trupa lui Neil Lennon e foarte greu de răpus, însă în deplasare Celtic poate fi de învins.

Dacă va elimina campioana Scoției, CFR Cluj va întâlni în play-off-ul Champions League, ultimul tur înaintea stabiliri grupelor competiției formația Slavia Praga la care evoluează echipa românilor Nicolae Stanciu şi Alexandru Băluţă.

Duelul din „Gruia” dintre CFR Cluj și Celtic Glasgow va avea loc miercuri de la ora 21:00, duelul urmând a fi transmis în direct pe Digi Sport 1 și Look Tv.

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
11.7 ° C
11.7 °
11.5 °
85 %
1.3kmh
100 %
joi
11 °
vin
15 °
sâm
18 °
Dum
19 °
lun
19 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

  Visul american poate fi trăit oriunde. Chiar dacă e mai mic şi mai gârbovit.

EDITORIAL

Schimbările „spectaculoase” în cadrul strategiilor electorale ale partidelor apărute pe ultima sută de metri sunt semne că, pe undeva, societatea dă semne de revenire...

EPIGRAMA ZILEI

Nu bârfesc, nu-s cârcotaș Dar vă spun, cunosc un domn De aicea din oraș Care-i treaz numai ... în somn ! Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...