five × 3 =

A password will be e-mailed to you.

Campioana României CFR Cluj, cu foștii jucători ai FC Botoșani, Mihai Bordeianu și Andrei Burcă anunțați titulari, va primi miercuri de la ora 21:00 în Gruia în prima manșă a turului III preliminar al Champions League vizita campioanei Scoției, Celtic Glasgow.

După ce în tururlie anterioare preliminare le-a eliminat pe Astana si Maccabi Tel Aviv, echipa lui Dan Petrescu abordează cu mult optimism și încredere dubla cu Celtic și speră să producă surpriza având în vedere că pe hârtie pornește cu șansa a doua la calificare.

Botoșăneanul Mihai Bordeianu, unul dintre cei mai constanți jucători ai campioanei în Champions League, a declarat că din punctul său de vedere nu este imposibil ca CFR Cluj să treacă de Celtic.

„Pentru mine va fi cel mai important meci al carierei, n-am mai jucat genul acesta de meciuri. Ştiu că va fi greu, dar avem încredere că putem trece mai departe. Celtic nu joacă precum celelalte două echipe pe care le-am eliminat, Astana şi Maccabi, mult mai tehnice şi mai puţin agresive. Ştim absolut totul despre ce fac cei de la Celtic. Aștept un stadion plin miercuri, de la tur la tur au fost mai mulţi, avem nevoie de încurajările lor, sunt sigur că putem face un meci bun. Auzim încurajările fanilor, sunt zgomotoşi, e un sentiment aparte, fanii ne dau putere, ne fac să ne simţim fotbalişti”, a declarat Mihai Bordeianu.

Pentru acest duel Dan Petrescu are efectivul complet și va putea astfel alinia cel mai bun 11 de care dispune. În schimb, Neil Lennon, antrenorul princpal al celor de la Celtic nu se va putea baza pe serviciile jucătorilor Bayo, Eboue, Rogic și Tierney. Pe teren propriu, trupa lui Neil Lennon e foarte greu de răpus, însă în deplasare Celtic poate fi de învins.

Dacă va elimina campioana Scoției, CFR Cluj va întâlni în play-off-ul Champions League, ultimul tur înaintea stabiliri grupelor competiției formația Slavia Praga la care evoluează echipa românilor Nicolae Stanciu şi Alexandru Băluţă.

Duelul din „Gruia” dintre CFR Cluj și Celtic Glasgow va avea loc miercuri de la ora 21:00, duelul urmând a fi transmis în direct pe Digi Sport 1 și Look Tv.

Apreciază calitatea articolului

2 VOTURI - MEDIE: 5,00
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...