joi, martie 28, 2024
AcasăSportCFR Cluj ținută în șah de Celtic în „Gruia” în Champions League!

CFR Cluj ținută în șah de Celtic în „Gruia” în Champions League!

Cu foștii jucători ai FC Botoșani, Mihai Bordeianu și Andrei burcă integraliști și cu secundul Valeriu Bordeanu pe bancă, CFR Cluj a terminat nedecis, scor 1-1, duelul susținut în această seară în „Gruia” în prima manșă a turului III preliminar al Champions League.

Campioana a deschis scorul în minutul 28 prin Rondon, atacantul finalizând splendid printre picioarele goalkeeperului Bain în urma unui contraatac școală.

Scoțienii nu au acuzat șocul primirii golului și au reușit să revină în joc, Forrest restabilind egalitatea în minutul 37 cu un șut din 14 metri, balonul „mușcând” stâlpul din stânga porții lui Arlauskis înainte de a intra în plasă, stabilind și rezultatul primului mitan.

Echipa pregătită de Dan Petrescu a fost la conducerea jocului în a doua repriză, fiind echipa mai periculoasă, însă în ciuda ocaziilor avute nu a reușit să înscrie al doilea gol în poarta lui Bain, astfel că partida din Gruia s-a terminat nedecis, 1-1.

Calificarea se va juca marți 13 august în Scoția, duelul urmând a se relua de la scorul de 1-1.  Dacă va reuși să treacă de Celtic Glasgow, campioana României o va întâlni pe Slavia Praga. Partidele din play-off-ul UEFA Champions League se vor disputa pe 20/21 și 27/28 august.
Dacă pierde dubla cu Celtic din turul III al preliminariilor Champions League, CFR Cluj va prelua coeficientul scoțienilor și va fi cap de serie urmând a juca împotriva câștigătoarei meciului Sheriff Tiraspol –  AIK Stockholm în play-off-ul Europa League. Meciurile din play-off vor avea loc pe 22 și 29 august.

Deja ai votat!
Botoșani
cer fragmentat
17.7 ° C
17.7 °
16.6 °
48 %
4.5kmh
73 %
joi
18 °
vin
16 °
sâm
22 °
Dum
24 °
lun
25 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

Gata, au rezolvat cu circulația în centru. Ori se terminase programul și n-au mai apucat să strângă, cine știe.

EDITORIAL

Anul electoral 2024... Alegerile sunt din ce în ce mai aproape, deci e de așteptat ca lupta între poftitorii de ciolan să se intensifice....

EPIGRAMA ZILEI

Mi-a șoptit o viorea C-o să-mi dai inima ta Și m-am întrebat instant: O fi vorba de... transplant? -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...