two × four =

A password will be e-mailed to you.

Cu foștii jucători ai FC Botoșani, Mihai Bordeianu și Andrei burcă integraliști și cu secundul Valeriu Bordeanu pe bancă, CFR Cluj a terminat nedecis, scor 1-1, duelul susținut în această seară în „Gruia” în prima manșă a turului III preliminar al Champions League.

Campioana a deschis scorul în minutul 28 prin Rondon, atacantul finalizând splendid printre picioarele goalkeeperului Bain în urma unui contraatac școală.

Scoțienii nu au acuzat șocul primirii golului și au reușit să revină în joc, Forrest restabilind egalitatea în minutul 37 cu un șut din 14 metri, balonul „mușcând” stâlpul din stânga porții lui Arlauskis înainte de a intra în plasă, stabilind și rezultatul primului mitan.

Echipa pregătită de Dan Petrescu a fost la conducerea jocului în a doua repriză, fiind echipa mai periculoasă, însă în ciuda ocaziilor avute nu a reușit să înscrie al doilea gol în poarta lui Bain, astfel că partida din Gruia s-a terminat nedecis, 1-1.

Calificarea se va juca marți 13 august în Scoția, duelul urmând a se relua de la scorul de 1-1.  Dacă va reuși să treacă de Celtic Glasgow, campioana României o va întâlni pe Slavia Praga. Partidele din play-off-ul UEFA Champions League se vor disputa pe 20/21 și 27/28 august.
Dacă pierde dubla cu Celtic din turul III al preliminariilor Champions League, CFR Cluj va prelua coeficientul scoțienilor și va fi cap de serie urmând a juca împotriva câștigătoarei meciului Sheriff Tiraspol –  AIK Stockholm în play-off-ul Europa League. Meciurile din play-off vor avea loc pe 22 și 29 august.

Apreciază calitatea articolului

EVALUAȚI ARTICOLUL -
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...