13 − thirteen =

A password will be e-mailed to you.

FC Botoșani va închdie runda a V-a a Ligii 1 cu un meci la Ovidiu contra formației Viitorul Constanța.

Deși botoșănenii vor întâlni una dintre clee mai în forme echipe ale campionatului, Viitorul fiind alături de CFR Cluj singura formație care a reușit să strângă în patru runde 10 puncte, Andrei Patache, fundașul dreapta al FC Botoșani, s-a arătat încrezător în șansele echipeli locale de a pleca cu un rezultat pozitiv din acest duel.

Patache susține că duelul dintre Viitorul și FC Botoșani va fi un spectacol de calitate și de câștigat va avea echipa care va rata mai puțin.

„Va fi un meci frumos, două echipe care practică un fotbal foarte bun, pe atac, nu ne punem pe două linii. Care o să rateze mai puțin, o să câștige. Echipele care se deschid, oferă și spații. Cu Mediaș, s-au pus pe două linii și a fost greu să-i desfacem. Preferam să fie un joc mai deschis. La început de campionat se câștigă punctele, până se așează echipele, până își fac loturile… Unii așteaptă și pe finalul campanie de transferuri își completează lotul. Noi am făcut o pregătire foarte bună și se vede. Avem patru meciuri, cu patru adversari dificili, în care nu am pierdut. Am marcat în fiecare meci. Va fi un meci frumos, eu sunt încrezător. Cu siguranță o să facem un rezultat pozitiv”, a spus Andrei Patache.

Partida Viitorul- FC Botoșani va avea loc luni de la ora 21:00 la Ovidiu și va fi transmisă în direct de Digi Sport, Telekom Sport ș Look.

Apreciază calitatea articolului

5 VOTURI - MEDIE: 4,80
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...