14 + twenty =

A password will be e-mailed to you.

Cu foștii jucători ai FC Botoșani Mihai Bordeianu și Andrei Burcă integraliști și cu secundul Valeriu Bordeanu pe bancă, campioana României, CFR Cluj s-a impus cu scorul de 4-3 pe „Celtic Park” în manșa secundă a turului III preliminar al Champions League în fața campioanei scoției, Celtic Glasgow și s-a calificat în play-off-ul competiției cu scorul general de 5-4.

La fel ca și în „Gruia”, CFR Cluj a început în forță duelul din Scoția și a reușit să deschidă scorul prin Deac în minutul 27, reușita sa stabilind scorul primului mitan.

Scoțienii au încpeut în forță actul second și au reușit să întoarcă rezultatul în doar 10 minute prin Forrest (min.51) și Edouard (min.61). Campionii României nu au acuzat șocul și s-au arruncat din noiu în atac rreușind să restabilească din nou egalitatea prin Omrani care a punctat de la punctual cu var în minutul 74. Bucuria ardelenilor a durat doar două minute, Christie aducându-I din  nou pe „alb-verzi” în avantaj. Peste alte patru minute, nou intratul Păun prinde un trasor care este scos în față de Bain iar Omrani aflat pe fază îl învinge pe goalkeeperul scoțienilor din apropiere pentru 3-3.

Finalul de meci a fost unul pe contre, fiind de-a dreptul interzis cardiacilor. În ultimul minut din cele șase de prelungire arătate de la margine, Țucudean a fructificat o pasă a aceluiași Păun și a marcat pentruu 4-3 aruncând efectiv banca campioanei în aer.

S-a terminat 4-3 iar Campioana României s-a calificat în play-off-ul Champions League unde va lupta cu Slavia Praga.

Apreciază calitatea articolului

7 VOTURI - MEDIE: 5,00
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...