Croitoru nemulțumit cu parcursul echipei din primele etape: „Trebuia să mai avem încă 6 puncte!”

0

Marius Croitoru, antrenorul principal al FC Botoșani  a declarat într-o conferință de presă că nu este mulțumit de parcursul din primele cinci etape .

Tehnicianul a surprins afirmând că se aștepta ca echipa sa să aibă mai multe puncte în clasament după primele cinci runde, deși echipa a avut un program infernal.

„Nu am cum să fiu mulțumit cu 9 puncte. Trebuia să mai avem încă șase. Am avut meciul în mână la Giurgiu cu Astra și am terminat 2-2. De asemenea, cu Mediașul acasă am remizat 1-1 la capătul unui meci pe care l-am dominat de la început până la sfârșit și am ratat enorm de mult plus cele doouă puncte de la Ovidiu cu Viitorul unde meritam în opinia mea victoria”, a declarat Marius Croitoru.

Referindu-se la duelul cu Universitatea de duminică, Croitoru a spus că nu se va mulțumi cu jumătăți de măsură, dând asigăriri că elevii săi vor da totul pentru a câștiga acest duel.

„Îmi doresc să menținem tradiția și să câștigăm din nou. Am mare încredere în băieți, în echipă și sunt convins că vom face un meci mare. Cu Craiova nu mă voi mulțumi cu jumătăți de măsură. Niciodată nu am făcut-o și nu o voi face. Pregătim meciul să câștigăm”, a conchis Marius Croitoru

Partida de pe „Municipal” dintre FC Botoșani și Universitatea Craiova va avea loc duminică de la ora 18:00 și va fi transmisă în direct de Digi Sport, Telekom Sport și Look.

+0 -0
se încarcă...