Croitoru îl atacă și pe Dan Petrescu: „Nu mă apăr. Mă duc să atac ca să câștig!”

Neînvinsă în acest sezon al Ligii 1 duppă șase runde, FC Botoșani se va deplasa sâmbătă în „Gruia” unde va înfrunta campioana CFR Cluj într-un meci care va începe la ora 21:00 și va conta pentru runda a VII-a a Ligii 1.

Campioana este lider în Liga 1 după șase runde, cu 14 puncte însă acest lucru nu-l sperie deloc pe Marius Croitoru și pe elevii acestuia.

La conferința de presă premergătoare duelului, tehnicianul FC Botoșani a declarat că nu va schimba nimic în jocul echipei și nici sistemul de joc și nu se va apăra în „Gruia”  urmând a juca totul pe cartea atacului.

„Mergem să jucăm fotbal, să facem un spectacol de calitate, așa cum am făcut și până acum.  Va fi un meci deschis, unul frumos. Echipa va juca pe atac, așa cum i-am învățat pe fanii noștri. Voi juca totul pe atac, și sper ca să luăm cele trei puncte. Așa cuum am spus-o de când am venit aici  scopul meu este să fa ca echipa să joace cât mai bine și cât mai frumos iar pentru a face acest lucru nu trebuie să te aperi ci să ataci”, a declarat Marius Croitoru, antrenorul principal al FC Botoșani.

În opt confruntări în „Gruia”, FC Botoșani nu a reușit decât două remize, ambele în ultimele două ediții de campionat a Ligii 1. În rest, botoșănenii au suferit în Ardeal cinci înfrângeri în Liga 1 și una în Cupa României.

Înaintea duelului de sâmbătă de la ora 21:00 din „Gruia” care va fi în direct la Digi Sport, Telekom Sport și Look, FC Botoșani se află pe locul 5 cu 10 puncte, la patru lungimi de CFR Cluj care este pe primul loc.

Deja ai votat!