vineri, martie 29, 2024
AcasăSportCornel Șfaițer a revenit oficial în fotbal! (Video + Foto)

Cornel Șfaițer a revenit oficial în fotbal! (Video + Foto)

Surpriză de proporții în fotbalul românesc.

După un an și trei luni, fostul președinte al FC Botoșani, Cornel Șfaițer a revenit în fotbal dar nu la echipa al cărui „părinte spiritual” a fost ci la Sepsi OSK Sf. Gheorghe. Șfaițer a fost prezentat oficial drept noul manager al celor de la Sepsi Sf. Gheorghe, formație la care va avea un cuvânt greu de spus în privința ppoliticii de transferuri dar și în relația cu forurile superioare ale fotbalului românesc.

„Am acceptat propunerea dânşilor, pentru că am văzut la Sepsi nişte oameni extraordinari, un grup deosebit care a reuşit performanţe într-un timp relativ scurt. Aşa cum am început eu pionieratul la Botoşani prin muncă, acelaşi lucru s-a petrecut şi aici într-un timp foarte scurt şi au reuşit lucruri extraordinare, am văzut un loc propice pentru performanţă în viitor.  O să facem totul cu paşi măsuri, ca să reuşim performanţă împreună. Ştiţi foarte bine că ceea ce am făcut până acum am făcut din pasiune, din dragoste pentru fotbal. Este o pasiune a mea, pe lângă business. Nu vreau să îmi neglijez nici business-ul pentru că sunt om de afaceri în primul rând. Asta am făcut şi la Botoşani şi îmi doresc să facem lucruri frumoase şi aici”,  declarat Cornel Șfaițer.

Patronul formației Sepsi OSK Sf. Gheorghe, Laszlo Dioszegi a declarat că cel venirea lui Șfaițer reprezintă un câștig imens pentru gruparea care seoznul trecut a evoluat în pplay-off-ul Ligii 1.

„De două luni suntem în discuții cu domnul Șfaițer. Ne doream un om care să știe tainele fotbalului românesc și eu cred că experiența lui și onestitatea și modestia ne-au convins să mergem pe drum împreună. Vine ca manager în cadrul clubului nostru și sper că o să fie încă un pilon de susținere. Cu cât mai mulți piloni de susținere, clubul este mai important și mai puternic. Sperăm că tot ceea ce a făcut la Botoșani, poate realiza și aici. Sperăm că vom fi un club respectat și un club care să aibă un cuvânt de spus. Vrem să arătăm că nu am ajuns în play-off din greșeală sperăm că vom ajunge și la anul. Vrem să ne ajute în relația cu federația, cu presa, cu jucătorii. Poate să facă multe pentru că are o experiență mult mai mare decât avem noi”, a declarat Laszlo Dioszegi, patronul formației Sepsi OSK Sf Gheorghe.

Cel care a contribuuit decisiv în aducerea lui Șfaițer la Sepsi a fost fostul atacant al FC Botoșani, Attila Hadnagy, care îndeplinește rolul de director general al formației din Sf. Gheorghe.

„Este o zi specială pentru mine și sunt foarte bucuros că în sfârșit l-am convins pe domul Cornel Șfaițer, cel care m-a convins să ajung la FC Botoșani să vină lângă noi. Mă bucur că un om extraordinar cum este Cornel Șfaițer, un om de fotbal, cu experiență, știe totul, care a dus FC Botoșani în cupele europene și în Liga 1, pentru că dacă nu era el, Botoșaniul nu vedea niciodată aceste performanțe, a venit lângă noi. Mă bucur că am reușit să-l aducem lângă noi pentru că noi suntem la început de drum, nu avem experiența lui și nici nu avem cum să o avemm. Eu mă bucur că voi fi în umbra lui și că voi avea ce învăța de la el. Am avut multe de învățat de la el și cu siguranță voi mai avea. De foarte mult timp vorbesc cu el să vină aici și mă bucur că a venit în familia noastră”, a declarat Attila Hadnagy.

Cornel Șfaițer va veni ca adversar al FC Botoșani cu Sepsi în runda a XII-a, meciul fiind pe 5 octombrie.

dav
dav
sdr
dav
dav
dav
sdr
Deja ai votat!
Botoșani
câțiva nori
14.4 ° C
14.6 °
13.8 °
44 %
9.7kmh
13 %
vin
19 °
sâm
25 °
Dum
26 °
lun
27 °
mar
18 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Nici hoții nu-s dezamăgiți și rămâi și tu cu mașina întreagă.

EDITORIAL

În avalanșa de știri, săptămâna trecută una a trecut aproape neobservată. Este vorba de anunțul făcut de Doina Federovici, președinta consiliului județean, că nu...

EPIGRAMA ZILEI

Drag mi-a fost calul bălan Și pe badea în Merțan Drag mi-e badea și în car Dacă e ... milionar!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...