Cascini gata de debutul la FC Botoșani!

0

Mijlocașul argentinian Juan Bautista Cascini ar putea avea șansa debutului la FC Botoșani în duelul de duminică de la ora 17:30 cu Chindia Târgoviște având în vedere că Rodriguez și Papa vor fi suspendați.

Aflat la a doua experiență din carieră în Europa după cea din Cipru unde a evoluat pentru APOEL, Juan Bautista Cascini a declarat că este sigur că va reuși să ajute FC Botoșani să-și îndeplinească obiectivele.

„Vreu să joc să demonstrez pentru ce am venit și să dau totul pentru echipă. M-am interesat înainte de echipă și de la alți jucători care au jucat în Romania, știu că a jucat și în Europa League. Faptul că aici mai sunt argentinieni e un plus pentru mine, pentru că voia avea ocazia de a comunica mai bine, de a ,ă adapta mai repede și de a fi eficient atât în teren cât și în afara lui. Important este să joc să-mi ajut echipa și până la urmă o să vedem și rezultatele”, a declarat Juan Bautista Cascini.

Partida FC Botoșani- Chindia Târgoviște va avea loc duminică de la ora 17:30 pe „Municipal”, confruntarea urmând a conta pentru etapa a X-a a Ligii 1.

Deja ai votat!
se încarcă...