CSM Botoșani gata de startul campionatului! (Video)

0
mde

Reprezentanții CSM Botoșani au susținut în urmă cu puțin timp o conferință de presă cu ocazia debutului noului sezon competițional care va avea loc duminică, 29 septembrie de la ora 12:00 la Sala Polivalentă „Elisabeta Lipa” în fața echipei CSU Galați.
La conferință au fost prezenți Cătălin Stoleru, președintele clubului, antrenorul Radu Roșu și jucătorii Cosmin Bidașcă și Silvian Stoian.
După ce au dezvăluit în fața reprezentaților mass-media obiectivele pe care le au la startul sezonului dar și care sunt așteptările de la meciul de duminică, oficialii și jucătorii CSM Botoșani au făcut apel la botoșăneni să vină în număr cât mai mare pentru a susține echipa, mai ales că intrarea va fi liberă. „Îi invit pe botoșăneni la Polivalentă pentru că vor avea ce vedea, nu vor regreta. Sper să ne vedem în număr cât mai mare la Sala Polivalentă. Prezența și susținerea publicului botoșănean ne va ajuta să ne atingem obiectivele în acest sezon și să pornim cu dreptul în acest proiect frumos”, a declarat Cătălin Stoleru, președintele CSM Botoșani.

În cadrul conferinței de presă de astăzi a fost prezentat și echipamentul oficial al grupării locale care are culorile roșu-galben-negru.

 

 

În altă ordine de idei în prima etapă a Campionatului în care CSM Botoșani a stat, adversara de duminică a grupării locale, CSU Galați a înregistrat un scor record în partida cu CSU Târgoviște, 61-19.

Deja ai votat!