spot_img
marți, aprilie 23, 2024
AcasăSportFinal: FC Voluntari – FC Botoșani, scor 1-2!

Final: FC Voluntari – FC Botoșani, scor 1-2!

Pe stadionul „Anghel Iordănescu” are loc duelul dintre FC Voluntari- FC Botoșani.

Din minutul 10 gazdele conduc cu 1-0. Ion Gheorghe a marcat după ce ilfovenii au speculat o greșeală imensă în defensiva botoșănenilor. Reușita Voluntariului a venit la puțin timp după ce Ashovski a ratat incredibil din 12 metri deschidrea scorului.

Goooollll FC Botoșani!

Din minutul 66 pe „Anghel Iordănescu” scorul devine 1-1. Centrarea din lovitură liberă de la 40 de metri executată perfect de Mihai Roman a fost reluată cu capul în plasa porții ilfivenilor de căpitanul George Miron.

Keita și Ofosu trec pe lângă golul de 2-1. În primă fază Râmniceanu reușește să respingă în transversală șutul lui Keita de la 18 metri, după care goalkeeperul ilfovenilor este salvat din nou de bară, mingea trimisă cu capul din opt metri de Ofosu nimerind transversala.

În minutul 70 al partidei de la Voluntari, scorul este 1-1 însă botoșănenii joacă cu totul altceva față de primele 45 de minute.

Goooollll FC Botoșani!

FC Botoșani reușește să întoarcă scorul la Voluntari, reușind un gol la indogo cu cel din minutul 66.

Același Roman a executat perfect o lovitură liberă iar Simonovski a deviat în popria poartă fără nicio speranță pentru Rîmniceanu care în al doilea mitan a făcut adevărate minuni între buturile formației sale.

Final de meci la Voluntari. După o primă repriză de coșmar în care au făcut doar figurație pe teren, eelevii lui Marius Croitoru au reușit să întoarcă scorul în al doilea mitan și să obțină o victorie mare. Partida s-a terminat cu scorul de 2-1 pentru botoșăneni care în urma acestui succes au urcat pe locul 5 în Liga 1 ccu 22 de puncte.

 

Deja ai votat!
Botoșani
cer fragmentat
8.9 ° C
8.9 °
6.6 °
89 %
1.6kmh
53 %
mar
14 °
mie
20 °
joi
13 °
vin
16 °
sâm
19 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

  Asta înseamnă să te pregătești bine pentru programul rabla.

EDITORIAL

Ați auzit ce isprăvi a mai comis Marcelașul cel Viteaz în ultimele zile? Ar cam trebui. Nu de alta, dar românilor le place să...

EPIGRAMA ZILEI

Un termen interesant: Poate fi mașină nouă, Numele unui savant Sau ...  instrument de spart ouă! -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...