Schimbare de ultim moment a orei de disputare a partidei CSM Botoșani- Politehnica Timișoara!

0

Programată inițial duminică, 15 decembrie, de la ora 17:00 în Sala Polivalentă „Elisabeta Lipă” din municipiu, partida CSM Botoșani- Politehnica Timișoara se va disputa mai devreme dar în aceeași zi. La cererea bănățenilor, ora de start a partidei din sferturile de finală a Cupei României la handbal masculin dintre CSM Botoșani și Politehnica Iași a fost schimbată, duelul urmând a avea loc de la ora 12:00. 

„La cererea oaspeților noștri care au jucători convocați la lotul național și trebuie să ajungă la reunirea lotului, am fost de acord să schimbăm ora de disputare a partidei. Astfel, jocul va vea loc de la ora 12:00 și nu de la 17:00 cum a fost stabilit inițial pentru ca cei de la Timișoara să aibă timp să prindă avionul pentru a ajunge la reunirea lotului național. Așa cum am mai spus-o o repet: tot ce îmi doresc este ca acești băieți să joace cu sala plină. Fanii pot avea un rol esențial și eu cred că echipa noatră prin tot ce a făcut până acum merită din plin spprijinul botoșănenilor”, a declarat Cătălin Stoleru, președintele CSM Botoșani.

Adversara grupării locale, care este pe locul 2 în divizia A Serie A, evoluează în Liga Zimbrilor unde sunt pe locul 7. În cazul în care va trece de Poli Timișoara, CSM Botoșani se va califica în careul de ași al ediției 2018- 2019 a Cupei României.

Partida dintre CSM Botoșani- Poli Timișoara va avea loc duminică, 15 decembrie de la ora 12:00 la Sala Polivalentă „Elisabeta Lipă” din municipiu, intrarea suporterilor fiind liberă.

În acest sezon, CSM Botoșani a mai eliminat o echipă din  Banat, respectiv Unirea Sânnicolau Mare, după care a trecut în optima în deplasare de U Cluj.  De partea cealaltă, bănățenii au trecut în optima de CSM Pitești, după ce anterior reușiseră să elimine HC Odorheiu Secuiesc.

Deja ai votat!
se încarcă...