spot_img
joi, aprilie 25, 2024
AcasăSportFinal: Academica- FC Botoșani 1-1!

Final: Academica- FC Botoșani 1-1!

La Clinceni are loc înn aceste momente duelul dintre Academica și FC Botoșani, meci contând pentru runda a XXI-a a Ligii 1.

Iată echipele de start:

Scorul în minutul 20 este cel de la primul fluier al lui Sebastian Colțescu, 0-0.

Finalul primei reprize a aparținut FC Botoșani. Goalkeeperul ilfovenilor, Vîlceanu a reușit să păstreze tabela neschimbată în finalul primului mitan prin două intervenții senzaționale la șutul lui Mihai Roman și la lovitura de cap a lui Ofosu.

Duppă primele 45 de minute de joc, scorul la Clinceni între Academica și FC Botoșani este 0-0.

Goooooolllll FC Botoșani!!!! Fază de nota 10 a botoșănenilor în trei. Onghenda i-a trimis o pasă de adevărat număr 10 lui Askovski, macedoneanul a scoss în fața porții de unde Ofosu a îndeplinit o simplă formalitate!

Din minutul 53, FC Botoșani conduce la Clinceni cu 1-0!       

Academica Clinceni reușește să restabilească egalitatea în inferioritate numerică în minutul 80 prin Adrian Șut, acesta profitând de ieșirea greșită a lui Eduard Pap, reluând peste acesta cu capul.

Din minutul 80, Academica Clinceni- FC Botoșani devine 1-1!

Final de meci: Academica- FC Botoșani 1-1!

Academica Clinceni rămâne în continuare un adversar incomod pentru FC Botoșani. După ce au eliminat gruparea locală din Cupa României și au remizat pe „Municipal”, scor 2-2, revenind de la 2-0, ilfovenii au reușit să eviite înfrângerea și în duelul de astăzi. Deși au evoluat din minutul 71 în inferioritate numerică, Academica a reușit să obțină o remiză cu FC Botoșani, scor 1-1. 

În urma acestui rezultat, FC Botoșani a egaalat la puncte Gaz Metan Mediaș, ardelenii având însă un golaveraj superior, trupa lui Iordănescu jr. urmând a evolua în această rundă în Copou astăzi de la ora 15:00.

Deja ai votat!
Botoșani
nori împrăștiați
5.8 ° C
10.6 °
5.6 °
95 %
1.1kmh
35 %
joi
18 °
vin
11 °
sâm
18 °
Dum
20 °
lun
20 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

E bine să conduci verde cu mașina electrică, dar nu strică să fii și prevăzător.

EDITORIAL

Nu am idee câtă lume cunoaște pilda cu broscuța surdă și, de aceea, pentru a fi sigur că voi fi înțeles așa cum trebuie...

EPIGRAMA ZILEI

Foaie verde și-o sipică, Badea are ... leafa mică Dar spune la orișicare Că eu am ... poșeta mare! -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...