Croitoru anunță obiectivul FC Botoșani în play-off! (Video)

0
Croitoru anunță obiectivul FC Botoșani în play-off! (Video)

La startul play-off-ului, Marius Croitoru, antrenorul principal al FC Botoșani, a declarat că își dorește ca echipa să termine în „preajma” locului 3 pe care s-a clasat la finlaul sezonului regular.

„Suntem pe locul 3 şi ne dorim să rămânem în preajma acestui loc, că va fi patru, că va fi trei, că va fi cinci, noi am fi mulţumiţi. În play-off sunt 10 meciuri, sunt foarte multe puncte puse în joc, oricine poate crea o surpriză, mă refer la echipele de la locul trei în jos: Din punctul meu de vedere, la primul loc, locul doi şi locul trei ar fi îndreptăţite alte echipe, CFR, FCSB şi Craiova. Ne va fi greu să fim acolo, pentru că diferenţa este foarte mică, numai dacă legi două-trei victorii poţi spune că ai un obiectiv clar”, a declarat Marius Croitoru, antrenorul principal al FC Botoșani.

Tehnicianul a mai spus că aşteptările sale în acest play-off, în care echipa din Botoşani a ajuns în premieră este ca elevii săi să practice un joc frumos, precizând că indiferent de adversar sau de miza confruntărilor pe care le va disputa, echipa sa va juca totul pe atac.

„Nu sunt oracolul din Botoşani, sunt antrenorul din Botoşani. Nu mi-am propus şi nu îmi propun un număr de victorii, îmi propun ca echipa să joace acelaşi joc frumos, chiar dacă în prima repriză cu Iaşul am suferit enorm. Nu este ceea ce vreau, nu vreau să câştig întâmplător, nu vreau să câştig cu şansă, chiar dacă am mai făcut-o. Vreau să câştigăm după jocuri consistente, după jocuri frumoase, nu mă mulţumesc doar cu o repriză. Prefer să joc frumos şi chiar dacă pierd în urma unui joc frumos. Dacă reuşim să facem un rezultat pozitiv în urma unui joc frumos, bucuria este mult mai mare”, a declarat Marius Croitoru.

Partida FC Botoșani- FCSB va avea loc sâmbătă de la ora 20:30, duelul urmând a fi transmis în direct de Digi Sport, Telekom Sport și Look

+7 -1

se încarcă...