vineri, aprilie 19, 2024
AcasăSportCluburile din Liga 1 vor să reia antrenamentele la începutul lunii mai...

Cluburile din Liga 1 vor să reia antrenamentele la începutul lunii mai » FC Botoșani intenționează să-i izoleze pe jucători și antrenori într-un hotel din municipiu!

Cluburile din Liga 1 și Liga Profesionistă de Fotbal intenționează să trimită Guvernului o adresă prin care să ceară aprobarea reluării antrenamentelor în prima parte a lunii mai.

Conform informațiilor existente, toate cluburile din Liga 1 au trimis LPF-ului o adresă prin care au anunțat forul de măsurile pe care sunt gata să le ia pentru a convinge autoritățile că pot relua pregătirea în siguranță, fără a pune în pericol sănătatea jucătorilor sau a staff-ului.

Astfel, toate cluburile au anunțat că au variante pentru cazarea jucătorilor sau a staff-ului, fie la propriile baze de pregătire, fie la hotelurile din zonă care și-au arătat disponibilitatea de a închiria un etaj întreg sau o aripă a unității de cazare, cum este și cazul FC Botoșani.

În adresa trimisă de gruparea locală celor de la LPF se menționează că pentru cazarea jucătorilor și a staff-ul tehnic se ia în calcul „rezervarea unui etaj exclusiv în hotel Rapsodia”, iar antrenamentele se vor efectua pe terenuirle de la „Mecanex”, „Victoria” și pe terenul sintetic existent la  Stăuceni.

Ca și măsuri de precauți, oficialii FC Botoșani iau în calcul izolarea grupului, dezinfectarea constant a autocarului cu care fotbaliștii se deplasează la antrenamente și în spațiul de cazare.

În ceea ce privește masa, oficialii susțin că aceasta se va servi în cameră. Totodată, în adresa FC Botoșani se precizează că se va face „testarea periodică a celor implicați” în tot acest process de pregătire.

 

Deja ai votat!
Botoșani
cer fragmentat
9.6 ° C
10.5 °
9.4 °
55 %
2.8kmh
62 %
vin
9 °
sâm
15 °
Dum
10 °
lun
12 °
mar
15 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Doina Federovici, de la începutul primăverii, când încă nu știa că anunțase cu patru ani înainte că nu va candida decât pentru un mandat.

EDITORIAL

Idioțenia cu armata obligatorie este o temă foarte dragă atât românașilor de rând, cât și politicienilor, iar în ultima vreme discuțiile pe marginea subiectului...

EPIGRAMA ZILEI

Contrar zicalei consacrate Eu aș descrie-o în alt mod: Are picioare scurte, poate Dar sigur e ... miriapod!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...