LPF a decis » 20 de jucători trecuți în Liga 1 pe foaia de joc!

0

Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) a făcut un anunț care vizează toate formațiile din Liga 1. Astfel, din momentul în care se va relua acest sezon competițional, echipele din Liga 1 vor avea dreptul de a trece pe foaia de joc nouă jucptori de rezervă și nu șapte cum era până acum.

„Am înaintat către FRF solicitarea comună primită din partea CFR Cluj și U Craiova 1948 Club Sportiv privind modificarea art. 45.5 din ROAF după cum urmează: «Echipele participante în Campionatul Național Liga I au dreptul să înscrie în raportul de arbitraj maxim 20 de jucători, dintre care nouă jucători de rezervă. Echipele din Liga I au obligația să înscrie în raportul de arbitraj un număr minim de 8 jucători formați la nivel național». Această propunere a fost agreată, în mod informal, de către toți reprezentanții cluburilor din cadrul competiției Casa Liga 1”, se arată într-un comunicat oficial al LPF

Modificarea propusă de LPF urmează să fie analizată de cei de la Federația Română de Fotbal (FRF), care va avea ultimul cuvânt de spus în această speță.

„Urmează ca propunerea înaintată de către LPF să fie analizată de FRF, în vederea adoptării unei decizii finale. Reamintim că, potrivit Statutului FRF, orice modificare de regulament poate fi efectuată numai cu aprobarea Comitetului Executiv sau a Comitetului de Urgență al FRF”, se arată în comunicatul LPF.

Deja ai votat!
se încarcă...