Viitorul lui Ianis e în Scoția » Rangers a plătit 5 milioane euro lui Genk pentru Hagi jr.!

0
Ianis Hagi of Rangers celebrates making it three two during Rangers vs SC Braga, UEFA Europa League Football at Ibrox Stadium on 20th February 2020 Rangers vs SC Braga, UEFA Europa League, Football, Ibrox Stadium, Glasgow, Glasgow, United Kingdom - 20 Feb 2020, Image: 499913781, License: Rights-managed, Restrictions: Editorial use only, Model Release: no, Credit line: Greig Bertram/TGS Photo / Shutterstock Editorial / Profimedia

Glasgow Rangers a activat clauza pentru transferul definitiv al lui Ianis Hagi de la Genk.

Împrumutat de belgieni în Scoția, Hagi jr. i-a convins pe oficilaii lui Rangers că merită cei 5 milioane de euro, reprezentând clauza pe care belgienii au stabilit-o pentru un eventual transfer defenitiv.

„Fiul legendei Gheorghe Hagi a impresionat pe Ibrox și în ciuda crizei cauzate de coronavirus, Rangers este dispusă să plătească 5 milioane clauza de cumpărare. Hagi s-a transferat de la Viitorul Constanța în schimbul a 4 milioane, vara trecută, însă nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor lui Genk. Deși a strălucit în primul meci și a adus victoria lui Genk la debut, nu a putut rămâne permanent pe postul de titular sub conducerea lui Felice Mazzu, dar și a lui Hannes Wolf”, se arată într-un articol din presa belgiană.

La începutul acestui an, Ianis Hagi a fost cedat sub formă de împrumut de la Genk la Glasgow Rangers, scoțienii având prima opțiune la un transfer definitiv.

+1 -0
se încarcă...