Iftime șochează: „Dacă s-ar cumpăra titlul, m-ar interesa!”

Valeriu Iftime, finațatorul FC Botoșani, a făcut o declarație șocantă afirmând că „dacă s-ar cumpăra titlul” în Liga 1 ar fi direct interesat.

„Dacă s-ar cumpăra titlul, m-ar interesa, dar nu se cumpără. Nu mai e negustorie. Un titlu se câştigă cu talent, cu calitate, cu buget sănătos. Trebuie să ştii fotbal. Noi jucăm fotbal, dar nu ne putem compara cu 2-3 echipe din România care au altă mentalitae şi o altă structură”,  a declarat Valeriu Iftime, anunțând că își dorește ca echipa sa să termine acest sezon al Ligii 1 pe locul 3.

În contextul în care este conștient că formația sa nu are nicio șansă la titlu, finanțatorul FC Botoșani, s-a declarat suporterul FCSB, afirmând că își dorește ca „roș-albaștrii” să câștige titlul în acest sezon în România.

„Eu aș vrea să câștige FCSB campionatul, dacă eu nu am nicio șansă. Din motive financiare, dar și din afecțiune țin la FCSB mai mult ca la alte echipe! Am fost toată viața mea stelist, dar asta nu contează la meciurile directe. Împotriva celor de la FCSB nu o să fiu niciodată! O echipă frumosă. Contează și că domnul Becali poate cumpără jucători dacă ia campionatul. Aș vrea ca FCSB să ia campionatul”, a spus Iftime pentru cei de la GSP.ro.

În play-off-ul Ligii 1, CFR Cluj este lider cu 30 de puncte, la 4 lungimi peste FCSB și Universitatea Craiova, formații despărțite de golaveraj. FC Botoșani e pe locul 5, cu 24 de puncte.

Deja ai votat!