„Telenovela” Andrei Chindriș continuă » Astăzi, un nou episod: Fortuna Dusseldorf!

0

Valeriu Iftime, finanțatorul FC Botoșani înceracă cu orice preț să-l transfere pe fundașul Andrei Chindriș.

După ce negocierile cu Gigi Becali, finanțatorul FCSB, pentru transferul lui Chindriș au intrat în impas, Iftime a susținut permanent că are oferte din străinătate pentru internaționalul de tineret al botoșănenilor. Dacă săptămânile trecute avansa ideea unui transfer în La Liga la Valencia sau în Grecia la PAOK, acum finanțatorul grupării locale anunță că de Chindriș s-au interesat nemții de la Fortuna Dusseldorf.

„Pentru Andrei Chindriș se discută în continuare legat de un transfer în străinătate. Avem negocieri cu impresarii: unul spune așa, altul spune așa. Nu am ofertă concretă, dar discut cu mai mulți impresari. Fortuna Dusseldorf se interesează de el. Am văzut ultimul lor meci și au nevoie de cineva în apărare. Copilul este deștept. Vorbește engleză și spaniolă, nu este problemă să învețe germana. Și-a luat Bacalaureatul și poate merge la facultate, dacă nu pleacă afară. Este băiat deștept… El nu e din ăsta care să plece din Dacie în BMW și fără liceu terminat”, a declarat Valeriu Iftime la Digi Sport

Înaintea Paștelui, Valeriu Iftime și Gigi Becali au negociat intens pentru Andrei Chindriș însă cei doi „prieteni” nu au ajuns la un numitor comun, oferta lui Gigi Becali de 400 mii de euro nefiind pe placul lui Iftime care a solicitat 700.000 de euro.

Deja ai votat!
se încarcă...