marți, martie 19, 2024
AcasăSportFinal: FCSB – FC Botoșani 1-1!

Final: FCSB – FC Botoșani 1-1!

De la ora 20:00 pe „Național Arena” va începe duelul dintre FCSB și FC Botoșani, meci contând pentru runda a VI-a a play-off-ului Ligii 1.

Iată echipele de start:

Schimbare de ultim moment în primul 11 al FC Botoșani. Ofosu s-a accidentat la încălzire, locul său în formula de start fiind luat de Ashkovski. 

Pe „Național Arena” a început partida FCSB- FC Botoșani.

Din minutul 13, scorul devine 1-0 pentru FCSB. Florinel Coman a prins un șut de excepție de la 18 metri cu care l-a învins pe Eduard Pap.

Marius Avram îi arată cartonașul roșu lui Iulian Cristea pentru un fault în postura de ultim apărător la Keyta. Din minutul 16 FCSB va evolua cu un jucător mai puțin.

Gooooooolllllll FC Botoșani!!!! Alex Țigănașu prinde șutul vieții și îl învinge pe Vlad cu un trasor de la 30 de metri!!! Din minutul 22, scorul la FCSB- FC Botoșani este 1-1!

Din minutul 31 se restabilește egalitatea și pe teren. Enriko Papa vede al doilea cartonaș galben și implicit roșu pentru un fault asupra lui Florinel Coman. 

După primele 45 de minute ale duelului de pe „Național Arena” scorul între FCSB și FC Botoșani este 1-1. 

Pe „Național Arena” s-a reluat FCSB- FC Botoșani de la scorul de 1-1. 

Partida dintre FCSB și FC Botoșani s-a terminat nedecis, scor 1-1. În urma acestei remize, cele două formații au acumulat 28 de puncte și au egalat Astra, echipă care în această rundă va primi pe teren propriu vizita formației CFR Cluj.

Deja ai votat!
Botoșani
nori împrăștiați
3.8 ° C
4.3 °
3.6 °
48 %
6.9kmh
42 %
mar
5 °
mie
6 °
joi
7 °
vin
8 °
sâm
13 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Se lucrează în grup, că o parte din angajați trebuie să supravegheze trecătorii.

EDITORIAL

Pe vremea când Petre Daea a transformat Ministerul Agriculturii într-o veritabilă scenă pentru interminabilele lui spectacole de stand up comedy, marea întrebare a unora...

EPIGRAMA ZILEI

Cât de tont poate să fie Nu am nicio îndoială, Că pe lâng-a lui soție Și-aparențele-l înșeală…   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...