Final: FCSB – FC Botoșani 1-1!

0
193

De la ora 20:00 pe „Național Arena” va începe duelul dintre FCSB și FC Botoșani, meci contând pentru runda a VI-a a play-off-ului Ligii 1.

Iată echipele de start:

Schimbare de ultim moment în primul 11 al FC Botoșani. Ofosu s-a accidentat la încălzire, locul său în formula de start fiind luat de Ashkovski. 

Pe „Național Arena” a început partida FCSB- FC Botoșani.

Din minutul 13, scorul devine 1-0 pentru FCSB. Florinel Coman a prins un șut de excepție de la 18 metri cu care l-a învins pe Eduard Pap.

Marius Avram îi arată cartonașul roșu lui Iulian Cristea pentru un fault în postura de ultim apărător la Keyta. Din minutul 16 FCSB va evolua cu un jucător mai puțin.

Gooooooolllllll FC Botoșani!!!! Alex Țigănașu prinde șutul vieții și îl învinge pe Vlad cu un trasor de la 30 de metri!!! Din minutul 22, scorul la FCSB- FC Botoșani este 1-1!

Din minutul 31 se restabilește egalitatea și pe teren. Enriko Papa vede al doilea cartonaș galben și implicit roșu pentru un fault asupra lui Florinel Coman. 

După primele 45 de minute ale duelului de pe „Național Arena” scorul între FCSB și FC Botoșani este 1-1. 

Pe „Național Arena” s-a reluat FCSB- FC Botoșani de la scorul de 1-1. 

Partida dintre FCSB și FC Botoșani s-a terminat nedecis, scor 1-1. În urma acestei remize, cele două formații au acumulat 28 de puncte și au egalat Astra, echipă care în această rundă va primi pe teren propriu vizita formației CFR Cluj.

Deja ai votat!