CSM Botoșani dispută primele trei etape din Liga Zimbrilor sub formă de turneu la Sf. Gheorghe!

0

După o pauză de șase luni cauzată de pandemia de coronavirus, cu un titlu de campioană neacordat din cauza înghețării sezonului precedent, primul eșalon al handbalului masculin pornește la drum marți în condiții speciale.

Liga Zimbrilor debutează cu un turneu în cadrul căruia se vor disputa primele trei etape de campionat, care vor avea loc în două săli din municipiul Sfântu Gheorghe – „Sepsi Arena” respectiv „Kati Szabo”.

CSM Botoșani, care va avea următorul program în campionat, acesta fiind AICI, va porni  la drum în marea aventură numită Liga Zimbrilor împotriva formației CSM București, duelul fiind programat marți de la ora 19:30. După acest duel, botoșănenii își vor măsura forțele cu Dobrogea Sud miercuri de la ora 12:30 după care joi de la ora 12:00 vor întâlni Dunărea Călărași.

În noul sezon competițional vor porni la drum 16 echipe, având în vedere că în urma deciziei FRH din cauza pandemiei de coronavirus, s-a luat decizia ca nicio echipă să nu retrogradeze din prima ligă, iar din eșalonul secund au promovat în urma turneului care a avut loc la Sf. Gheorghe, CSM Botoșani și rivala CSU Suceava.

Favorită la titlu în Liga Zimbrilor este Dinamo București însă „câinii” vor avea în HC Dobrogea Sud Constanța, formație pe care botoșănenii o vor întâlni în a doua etapă, o adevărată pretendentă la campionat.

 

Deja ai votat!
se încarcă...