FC Botoșani vinde în pandemie » 800 mii de euro pentru trei jucători!

0

Mișcări importante de trupe pe acest final de „mercato” făcute de FC Botoșani. În ultima zi de transferuri, gruparea locală s-a despărțit de trei jucători, în conturile clubului urmând a intra 800 mii de euro.

Dacă despărțirea de atacantul Marko Dugandzic era iminentă, croatul intrat în ultimele șase luni de contract ajungând la o înțelegere cu formația din prima ligă a Rusiei, Sochi, grupare clasată pe locul 4 după 10 runde, la două puncte de liderul Zenit, în schimb a surprins total cedările la „pachet” ale lui Reagy Ofosu și George Cîmpanu la Universitatea Craiova.

Ofosu, care săptămâna trecută a ratat un transfer în Turcia s-a înțeles cu juveții urmând a avea un contract de cel puțin 10.000 de euro lunar la care se mai adaugă diverse bonusuri de performanță. În schimbul său, FC Botoșani va încasa 100 mii de euro, atacantul de 29 de ani fiind la rândul său în ultimele șase luni de contract.

Adevărata lovitură pe piața transferurilor a fost dată însă cu George Cîmpanu, FC Botoșani urmând a încasa în shcimbul internaționalului de tineret care s-a înțeles pe o perioadă de cinci ani cu liderul Ligii 1, suma de 500 mii de euro, gruparea locală urmând a deține și 15% dintr-un eventual transfer.

Față de Dugandzic și Ofosu, care erau titulari incontestabili la FC Botoșani, Cîmpanu avea doar apariții rare în formația locală având 3 goluri în 22 de meciuri jucate pentru formaţia lui Marius Croitoru.

De asemenea, propuși sub formă de împrumut la gruparea de Liga a 2-a, CSM Slatina, fotbaliștii Marian Târșa și Gabriel Melinte nu au fost încântați de condițiile de la divizionara secundă și au revenit sub comanda lui Croitoru.

 

 

 

+5 -0
se încarcă...