vineri, aprilie 19, 2024
AcasăSportFC Botoșani vinde în pandemie » 800 mii de euro pentru trei...

FC Botoșani vinde în pandemie » 800 mii de euro pentru trei jucători!

Mișcări importante de trupe pe acest final de „mercato” făcute de FC Botoșani. În ultima zi de transferuri, gruparea locală s-a despărțit de trei jucători, în conturile clubului urmând a intra 800 mii de euro.

Dacă despărțirea de atacantul Marko Dugandzic era iminentă, croatul intrat în ultimele șase luni de contract ajungând la o înțelegere cu formația din prima ligă a Rusiei, Sochi, grupare clasată pe locul 4 după 10 runde, la două puncte de liderul Zenit, în schimb a surprins total cedările la „pachet” ale lui Reagy Ofosu și George Cîmpanu la Universitatea Craiova.

Ofosu, care săptămâna trecută a ratat un transfer în Turcia s-a înțeles cu juveții urmând a avea un contract de cel puțin 10.000 de euro lunar la care se mai adaugă diverse bonusuri de performanță. În schimbul său, FC Botoșani va încasa 100 mii de euro, atacantul de 29 de ani fiind la rândul său în ultimele șase luni de contract.

Adevărata lovitură pe piața transferurilor a fost dată însă cu George Cîmpanu, FC Botoșani urmând a încasa în shcimbul internaționalului de tineret care s-a înțeles pe o perioadă de cinci ani cu liderul Ligii 1, suma de 500 mii de euro, gruparea locală urmând a deține și 15% dintr-un eventual transfer.

Față de Dugandzic și Ofosu, care erau titulari incontestabili la FC Botoșani, Cîmpanu avea doar apariții rare în formația locală având 3 goluri în 22 de meciuri jucate pentru formaţia lui Marius Croitoru.

De asemenea, propuși sub formă de împrumut la gruparea de Liga a 2-a, CSM Slatina, fotbaliștii Marian Târșa și Gabriel Melinte nu au fost încântați de condițiile de la divizionara secundă și au revenit sub comanda lui Croitoru.

 

 

 

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
6.1 ° C
6.1 °
4.3 °
95 %
2.7kmh
100 %
vin
11 °
sâm
15 °
Dum
8 °
lun
12 °
mar
8 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

Senatorul Trufin arată pe unde se poate ieși cel mai rapid din județ. Nu acum, în viitor, evident.

EDITORIAL

Ca la fiecare patru ani, înainte de începerea cursei electorale, stâlpii electrici ai județelor, în special cei din orașe, s-au umplut cu postere cu...

EPIGRAMA ZILEI

Găina bătrână Face ciorba bună, Puica tinerea Face ce vrea ea!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...