FC Botoșani l-ar putea pierde gratis pe Hamidou Keyta!

0

FC Botoșani riscă să-l piardă gratis pe Hamidou Keyta în această iarnă.

Venit în toamna annului 2019 la FC Botoșani din postura de jucător liber de contract de la Viitorul Constanța, după ce a avut și o aventură la Dunărea Călărași, francezul de origine senegaleză a explodat în acest tur de campionat marcând 9 goluri în 15 etape. Cu toate că a avut o contribuție decisivă la relansarea atacantului de 26 de ani, FC Botoșani riscă să nu încaseze niciun euro iar Keyta poate semna cu un alt club care îi oferă un contract mai mare.

„El intră în ultimele șase luni de contract și așteaptă să-i dau drumul. Nu o să-i dau drumul. El caută o echipă din străinătate. Dacă nu are o ofertă avantajoasă, rămâne la noi. O să vedem în vară. Mai sunt echipe în România care vor să-i dea un salariu mai mare ca la noi. Dacă vrea să plece în iarnă și este o ofertă bună pentru club, e posibil să-i dau drumul. Dacă pleacă Keyta, vom aduce un alt jucător”, a declarat Valeriu Iftime, finanțatorul FC Botoșani.

Potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.de, Hamidou Keyta, cotat la 200.000 de euro în momentul în care a venit la FC Botoșani, a ajuns să valoreze în prezent  700.000 de euro.

Deja ai votat!
se încarcă...