Croitoru comentează lupta la play-off din ultima etapă: „De unde să avem valize pentru alţii? Noi nici portofele n-avem!” (VIDEO)

0

Marius Croitoru, antrenorul principal al FC Botoșani, nu crede în jocuri de culise în ultima etapă a sezonului regular al Ligii 1 în care se va decide lupta la play-off și nici în premieri financiare ale adversarelor contracandidatelor.

„Nu mai are cine, că suntem sărace toate. Am ajuns să ne batem la play-off trei echipe care, din păcate, nu au bani nici pentru ele. De unde bani pentru alţii? N-o să vedem valize… Noi n-avem pentru noi valize, de unde să avem valize pentru alţii? Noi nici portofele n-avem. E departe gândul ăsta. Probabil cine va avea şansă mai mare şi va gestiona mai bine aceste ultime 90-95 de minute va avea câştig de cauză”, a declarat Marius Croitoru.

Tehncianul a recunoscut că a prins ca jucător vremurile în care circulau celebrele „valize” prin vestiare.

 „Acum 10-15 ani erau multe probleme, se ştiau dinainte şi retrogradatele, şi cine ia campionatul, şi cine se bate la promovare. Am prins şi eu acele vremuri… din cauza asta cred că a scăzut şi nivelul fotbalului nostru. Dar acum, de 7-8 ani nu mai sunt astfel de discuţii cu dat la o parte, cu jucat pentru alte echipe… e o prostie imensă să crezi că un patron sau un antrenor se mai poate duce la un jucător azi să-i spună să o lase mai încet sau să joace mai bine că are primă de la nu ştiu cine. Nu, pentru că îţi rişti libertatea, rişti suspendări şi alte lucruri. Nu merită pentru nimic în lume. De asta eu nu cred că mai există aşa ceva, ca o echipă să promită nu ştiu ce celorlalte”, a conchis Croitoru.

Toate calculele la play-off în ultima etapă a Ligii 1 în care FC Botoșani va lupta la Voluntari sunt AICI.

Deja ai votat!
se încarcă...